Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-11-08, 10:02
Το avatar του χρήστη Nisam
Nisam Ο χρήστης Nisam δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αγια Μαρινα λαγονησι
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Nisam
Προεπιλογή Sotiris

Φιλε μου Genirous σε ευχαριστω πολυ, συγκεκριμενα οσους δισκους και να εχουμε ειτε 4,ειτε 5 ειτε 8 υπαρχει παντα το μαυρο προβατο στο ενυδρειο, δηλαδη αυτο που πειραζουνε παραπανω, ετσι και το δικο μου δισκακι ηταν δυστυχως σε αυτη την κατηγορια, τωρα ακομα καθαρη διαγνωση δεν εβγαλα ακριβως τι ειχε...και βλεπω οτι μπορει να ξερεις τι ειχε μπορεις να μου πεις και μενα ?

Η δικη μου περιπτωση ηταν επειδη παντα παρατηρω τα ψαρακια μου και βλεπω αν αισθανονται καλα, ετσι και αρχισα κατευθειαν θεραπεια γιατι ημουν σιγουρος οτι κατι ειχε.. .εαν εβαζα αλατι η κατι ελαφρι απλα μπορει να αποδυναμωνα το ανοσοποιητικο του ωστε να μην επιανε καλα το φαρμακο που μπορει να εβαζα στο μετα. Συγκεκριμενα πιστευω το ψαρακι οτι σωθηκε απο δυο τρεις μου κινησεις. 1 ηθελα ενα φαρμακο με γρηγορη αποτελεσματικοτητα και για καλη μου συμπτωση εχω ενα πολυ καλο μου φιλο σε ενα cosmozoo που ξερει καλα απο φαρμακα , ο οποιος μου προτεινε καθαρα το seachem και μετα το aquarium pharmachetical.. δευτερον απο την πρωτη ημερα με το που ειδα κιολας οτι αρχισε και εγερνε εσβυσα τελειος τα φωτα για να ηρεμησει βαζοντας το φαρμακο και αυξηση θερμοκρασιας. τελος την επομενη μερα που αναρωσε το φως το ειχα ακομα κλειστο ωστε να ειναι οι αλλοι Δισκοι ηρεμοι και να μην το πειραζουν.Ομολογω οτι ειχα και λιγο τυχη.
Θα ηθελα να μαθω ομως τι ακριβως ειχε.. (διευκρινησει - τις τελευταιες ωρες ΠΡΙΝ βαλω το φαρμακο και κλεισω τα φωτα ειχε αρχιζει και ψιλο εγερνε κιολας) οποτε πειτε μου ποια ασθενεια μπορει να ηταν..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01434 seconds with 10 queries