το φως δεν μπορω να πω οτι ειναι,αναλογικα παντα, και παρα πολυ.οπως σου ειπα, επειδη χρησιμοποιω τυρφη καθαρη γεωπονικη,κιτρινιζει παρα πολυ το νερο,σαν τσαι ενα πραμα.χανεται ετσι ενα αρκετο τμημα απο την ισχυ του φωτος.τα φυτα ,σε αντιθεση με το αλλο μου ενυδρειο,δεν τα βλεπω πολυ δυνατα,παρολο το πολυ co2 και το φως.σιδηρο εχω αρκετο.προηγουμενο καιρο που ηταν πιο καλα τα πραγματα,ειχα σιδηρο 0,25.πριν την τελευταια αλλαγη νερου,και ενω εξακολουθουσα να ριχνω την ιδια ποσοτητα λιπασματος ο σιδηρος αυξηθηκε στα κοκκινα,που σημαινει μαλλον οτι δεν απορροφαται πια οσο πριν.αυτο το γεγονος σε συνδυασμο και με τις αλλες μετρησεις που ειπα παραπανω με κανουν να υποθετω οτι κατι παιζει με τα νιτρικα και τα φωσφορικα.
το ecxel δεν ξερω φιλε xontros,αλλα δεν το πηρα με καλο ματι.μου πειραξε και την βαλισνερια και την ελοντεα.και εριχνα μικροτερη απο την συνηστωμενη δοση.το diy co2 το αλλαζω καθε βδομαδα για να προλαβαινω μεγαλες αλλαγες στην αποδοση.σιγουρα δεν ειναι και η σταθεροτητα της μπουκαλας.
ΥΓ ψιλοασχετο με το θεμα,αλλα ειδα κατι μικρες μπουκαλες co2, 2κιλων.αξιζει τον κοπο η' θα πρεπει καθε 2 μερες να ψαχνω για γεμισμα;
|