Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orck
...συμφωνω οτι καλο θα ηταν να το γεμισεις (τα δυο καλαθια του) με siporax, περιπου 6 λιτρα....
|
Τα 3 κατω καλαθια εχουν 1,9lt χωρητικοτητα, αν βγαλεις το κατω που θα το αφησει οπως εχει (με μακαρονι και 1 σφουγγαρι) τα αλλα δυο με 4 λιτρα siporax ειναι γεματα.
Αλλα 2 λιτρα για καβατζα δεν κανουν κακο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bella
Αρχικά και εγώ για Eheim σκεφτόμουνα αλλά είδα ότι τα JBL έχουν καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστκά σε χαμηλότερη τιμή και για αυτό κλίνω προς τα εκεί.....
|
Μην βλεπεις μονο τα χαρακτηριστικα γενικα σε μια αγορα προιοντος, παιζουν κι αλλοι παραγοντες ρολο για τη διαμορφωση της τιμης.
Σκεφτηκες πχ. την ποιοτητα των υλικων?
Την μεγαλυτερη αξιοπιστια?
Την εγγυηση?
Τη λειτουργικοτητα?
Η αποδοση/τιμη ειναι φυσικα σημαντικος παραγοντας και καλα κανουμε κσι το συζηταμε.
Ετσι κι αλλιως ομως εγω θα κοιταγα να ειχα την πλατη μου καλυμμενη σε ενδεχομενη βλαβη.
Εχω πχ ενα εσωτερικο που εχω αφαιρεσει απο το ενυδρειο ετοιμο να το γεμισω με τα υλικα του εξωτερικου σε περιπτωση βλαβης φτου-φτου και να το ριξω μεσα.
Καποια στιγμη βρεθηκε και μια ευκαιρια ενα εξωτερικο φιλτρο, το "χτυπησα" και αχρειαστο να ειναι.
Σε μεγαλα ενυδρεια καλη προταση ειναι τα δυο πιο οικονομικα εξωτερικα φιλτρα. πχ
Εδω μπορει καποιος να χρησιμοποιησει δυο οικονομικα και ας μην ειναι τοσο "εγγυηση" φιλτρα, με καλα υλικα ομως (πχ το χυμα siporax) και το ενα καλυπτει το αλλο για παν ενδεχομενο.