Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-10-08, 22:28
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Manolis Εμφάνιση μηνυμάτων
.....Οσοι εχετε οσμοση περιπου ποσα νερο σας βγαζει σε λιτρα το λεπτο
Αναλογα την οσμωση.
Πρεπει να λεει στα χαρακτηριστικα της ποσα λιτρα βγαζει την ημερα (24 ωρες) διαιρεις δια 24 και βρισκεις περιπου ποσα λιτρα βγαζει την ωρα.
Και λεω περιπου γιατι παιζει ρολο η πιεση του νερου της βρυσης.
Η δικια μου ειναι 190 λιτρα την ημερα, την ωρα 8 λιτρα, αλλα μου βγαζει 6,5 λιτρα την ωρα (παρ'ολο που εχω καλη πιεση στη βρυση).
Επισης πρεπει να παρεις ενα TDS meter για να ελεγχεις την καθαροτητα του νερου που βγαζει και φυσικα κατ'επεκταση οταν αρχιζει να ανεβαινει αυτη η ενδειξη σημαινει οτι θελει αλλαγη η μεμβρανη (στα χαρακτηριστικα λεει παλι ποσα λιτρα βγαζει η μεμβρανη).
Επισης στα χαρακρητιστικα λεει στα ποσα λιτρα θελουν αλλαγη τα προφιλτρα που αν δεν τα αλλαζεις στην ωρα τους δεν καθαριζουν το νερο απο χλωριο κλπ πριν παει στη μεμβρανη και ετσι χαλαει πιο γρηγορα.
Μη ξεχνα να κανεις flushing (ξεπλπυμα) την μεμβρανη μια το τοσο.
Αυτο γινεται βγαζοντας το στραγγαλιστη ροης (flow restrictor) και το αφηνεις να βγαλει νερο ετσι για λιγο.
Διαβασε τις οδηγιες για ακριβεις λεπτομεριες στις διαδικασιες.

Page generated in 0,01694 seconds with 10 queries