Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 22-10-08, 12:54
Το avatar του χρήστη makis206
makis206 Ο χρήστης makis206 δεν είναι συνδεδεμένος
Support Team
 
Εγγραφή: 15-06-2008
Περιοχή: Χανιά Κρήτης
Μηνύματα: 312
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
παντως τα καρφουρισια γλυφουν πολυ απο την υγρασια στο καπακι και τρεχει απο πισω...ειδικα αν εχεις τη β εκδοση....πολλες πιθανοτητες να ειναι απο το καπακι και να μην εχεις διαρροη...
Εκεί πήγε αμέσως το μυαλό μου, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε κι ένας φίλος με το ενυδρείο του καρφούρ. Μαζεύονται οι υδρατμοί ψηλά στο καπάκι και λόγω της ροής πηγαίνουν προς το εξωτερικό χείλος του καπακιού στο πίσω μέρος του ενυδρείου, περνάνε μέσα απ'την αφίσα και καταλήγουν στο έπιπλο.

Στην αρχή το πρόβλημα ήταν εντονότερο γιατί είχε την αερόπετρα της αεραντλίας πίσω στην πλάτη και οι φυσαλίδες που έβγαιναν απ'την επιφάνεια του νερού πήγαιναν αμέσως στο καπάκι με αποτέλεσμα να μαζεύονται αμέσως οι σταγόνες που θα κατέληγαν έξω. Μόλις μετακίνησε την αερόπετρα γλύτωσε από τα καθημερινά σκουπίσματα του νερού μέχρι που αφαίρεσε εντελώς την αεραντλία και χαλάρωσε αρκετά. Το πρόβλημα που δημιουργεί το συγκεκριμένο καπάκι δυστυχώς παραμένει αφού παραμένουν κι οι υδρατμοί λόγω της θερμοκρασίας, ίσως όμως μ'ένα κομμάτι λάστιχο που θα καλύβει το κενό ανάμεσα στο πίσω τζάμι και στο χείλος του καπακιού να τελειώσεις οριστικά με το πρόβλημα το οποίο είναι και πολύ ενοχλητικό..
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01356 seconds with 10 queries