Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-08, 18:06
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

φιλε saxo φυσικα και δεν κανεις κακο κανενα ισως απλα να ειναι περιτο το δευτερο φιλτρο σου μια και τα 1800 λιτρα/ωρα ειναι κομπλε απο καθε αποψη

δεν ξερω γιατι ασχολιομαστε με την αμμωνια τοσο πολυ και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το παιδευεται με μαθηματικα το πραγμα

η αληθεια ειναι οτι υπαρχει λαθος νοοτροπια που ξεκιναει απο τις εταιριες πιστευω αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι το παρακανουμε με την ποσοτητα βιολογικου βλεπω ενυδρεια 200 λιτρα φυτεμενα φουλ με κανονικη ιχθυοφορτιση και εχουνε φιλτρα με 4-5 λιτρα substrat

ειδικα μετα απο κανα 6μηνο ρε παιδια που αρχιζει και παλιωνει το ενυδρειο και ειναι μεσα η διακοσμιση πληρως αποικισμενη απο βακτηριδια παυει να υπαρχει καθε πιθανοτητα μη διασπασης της αμμωνιας σε συνδιασμο με μια στοιχειωδης φιλτρανση

για να μην αναφερω οτι καποια χρονια μετα με τις καταλληλες παντα προυποθεσεις το ιδιο το φιλτρο ειναι περιττο και με μια απλη κυκλοφορια του νερου η φιλτρανση γινεται με τη λογικη του ζωντανου βραχου στα θαλασσινα(στελνω οξυγονομενο νερο πανω σε ξυλα πετρες χαλικι κτλ τα οποια ειναι τιγκα στα βακτηριδια)ενα μικρο οικοσυστημα ειναι και το ενυδρειο και πρεπει ετσι να το σκευτομαστε οχι σαν ενα γυαλινο αποστειρωμενο κουτι με σωληνακια να τραβανε και να δινουν τις απαραιτητες ουσιες στα ψαρια λες και ειναι στην εντατικη

αυτα για το κεφαλαιο αμμωνια βιολογικα υλικα απο μενα για την κυκλοφορια που ειναι αλλο κεφαλαιο μιλησα ποιο πανω

γενικα αυτο που παρατηρω ειναι οτι πολυς κοσμος παρολου που ασχολειτε καιρο το βλεπει το ενυδρειο σαν μαθηματικη εξισωση και κανει τα ευκολα δυσκολα

Page generated in 0,01366 seconds with 10 queries