Θέμα: Nitrate
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-10-08, 09:49
floridis Ο χρήστης floridis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: GLYFADA
Προεπιλογή

φίλε μου και εγώ σαν αρχάριος ταλαιπωρήθηκα αρκετα με το nitrate.
υποθέτω ότι έχεις sump σε αυτά τα λίτρα. γιατί αν δεν έχεις θα δυσκολευτείς αρκετά μέχρι να δεις αποτέλεσμα.
λοιπόν απαριθμώ λύσεις. αρχίζοντας από την ποιο σημαντική.
dsb και στο κύριος ενυδρείοκαι refugium με dsb στο sump με chaetomorfaalge με φωτισμό 24 ώρες. δυνατό σκιμερ άνθρακα. ροή τουλάχιστον 20 φορές τα λίτρα σου και χωρίς τυφλά μέρη στο ενυδρείο. ο βράχος σου όσο το δυνατόν να μην ακουμπά στην άμμο.
λιγότερα ψαριά. βαλε και κανένα clam.
μείωση τροφής ελάχιστη αν ημέρα .πρέπει να εξαφανίζετε εντός λεπτού ειδικά με τόσα tang.
μπόλικο και καλό βράχο. στα 700 λίτρα τουλάχιστον 140-150 κιλά είναι ακριβός το ξέρω αλλά έτσι θα έχεις τις ανάλογες κρυψώνες και περιοχές απονιτροποιησης του νερού σου.

επίσης το να χρησιμοποιείς μακαρονάκι σε αρκετές περίπτωσης είναιεπιβλαβές γενικός προσπάθησε φυσικούς τρόπους φιλτραρίσματος χωρίς υαλοβάμβακα και μακαρόνια ανεβάζουν νιτρικά. και σε μακροχρόνια λειτουργία το ενυδρείο σου θα μετατραπεί σε ένα τέλειο αυτόνομο οικοσύστημα.
όσο για το τεχνικό σύστημα απονιτροποιησης surful η denitratorcanister είναι τεχνητό σύστημα με αποτελέσματα μπορώ να πω αλλά προσπάθησε να στρώσεις το reef σου φυσικά. ροή βράχο σκιμερ dsbalge (chaeto)

ελπίζω να βοήθησα και οποίος έχει αντίθετη γνώμη μπορεί να με διαψεύσει. δεν παρεξηγώ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 13-10-08 στις 10:52
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01609 seconds with 10 queries