Θέμα: Ti na einai?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 09-10-08, 23:36
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Πηδηξε το ψαρι?
Αν δεν τρομαξε απο κατι, προσεξε το νερο που αλλαζεις.
Το νερο που εισαγουμε πρεπει να ειναι ιδιων συνθηκων (pH, gH, kH και θερμοκρασια) με το νερο του ενυδρειου.
Θερμοκρασια μπορει να ειναι και λιγο μικροτερη αναλογα το ποσοστο αλλαγης και την ταχυτητα που εισαγουμε το νερο.
Να μη παγωσουν αποτομα δλδ τα ψαρια αλλα να νοιωσουν λιγη δροσια.

Πρεπει γενικα, να κανεις μετρησεις ακριβειας (δλδ με υγρα τεστ πχ. APi) και στο νερο της βρυσης σου αλλα και στο νερο του ενυδρειου για να μη πηγαινεις στα τυφλα.
Δοκιμασε να μειωσεις τις ωρες που αναβεις τα φωτα και η φωτοπεριοδος αυτη να ειναι καθε μερα ιδια και συνεχομενη χωρις διαλειματα (δλδ ενας χρονοδιακοπτης ειναι απαραιτητος αν δεν εχεις)
Ποσες ωρες αναβουν?
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01248 seconds with 10 queries