Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontros
Αυτή ζει σε όξινα νερά (μπόλικο λεμονάκι), ιδιαιτέρως λιπαρά (λόγω του τηγανίσματος) και συχνά εμφανίζει κάτι σαν fungus (από το αλεύρι).. Και δε μπορεί να συμβιώσει με κιχλίδες.. Κάλλιστα όμως μπορείς να την βάλεις με γαρίδες, ιδίως γαρίδες σαγανάκι.. Εγώ πάντως την προτιμώ με πατάτες τηγανιτές και ντοματοσαλάτα με μπόλικο κρεμμύδι!
(sorry για το off-topic)
|
Τιποτα δεν συγκρινεται με τσιπούρα στα καρβουνα. (χτες εψησα 2)