Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από H2O
...και η γλωσσα επισης αλμυρου δεν ειναι? η γνωστη γλωσσα που αγοραζουμε και τηγανιζουμε?
|
Αυτή ζει σε όξινα νερά (μπόλικο λεμονάκι), ιδιαιτέρως λιπαρά (λόγω του τηγανίσματος) και συχνά εμφανίζει κάτι σαν fungus (από το αλεύρι).. Και δε μπορεί να συμβιώσει με κιχλίδες.. Κάλλιστα όμως μπορείς να την βάλεις με γαρίδες, ιδίως γαρίδες σαγανάκι.. Εγώ πάντως την προτιμώ με πατάτες τηγανιτές και ντοματοσαλάτα με μπόλικο κρεμμύδι!
(sorry για το off-topic)