Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-09-08, 21:22
Το avatar του χρήστη thanasis76
thanasis76 Ο χρήστης thanasis76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΥΡΟΣ!!!
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontros Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλή αρχή!

Το ξύλο δεν παίζεται! Τυχεράκιδες όλοι, με τα ωραία ξύλα σας! Αλλά θα σας δείξω εγώ.. θα δείτε τι θα πάθετε..

Γιατί το έκανες έτσι χάλια το ενυδρείο? Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι! Θα μπορούσες να βάλεις καινούριο υλικό στο άλλο ενυδρείο (αντικαθιστώντας μέρος του βιολογικού υλικού), και το "μπιχλιασμένο" υλικό να το βάλεις στο καινούριο φίλτρο.. Ή θα μπορούσες αντίστοιχα να στίψεις ή να ξεπλύνεις το παλιό υλικό μέσα στο καινούριο φίλτρο.. Θα μου πεις.. Δε θα "έστρωνε" ο βυθός.. Αλλά αφού υπάρχουν βακτηρίδια, με λίγη αμμωνία, ο πολλαπλασιασμός τους θα ήταν πολύ γρήγορος (αν δεν κάνω λάθος έχουν χρόνο διπλασιασμού περί τις 15 ώρες).. Μόλις κάτσει τώρα αυτό, θα μείνει ένα χάλι κάτω.. Πώς θα το καθαρίσεις?

δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες για το στρωσιμο...
αλλα τα σφουγγαρια του μεγαλου δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εχει το μικρο για να κανω αλλαγη...
και απο την αλλη ειναι ο δικος μου τροπος αυτος για να γεμιζει το καινουργιο φιλτρο με πολα βακτηριδια... εχω μπολιασει εδω στη Συρο πολλα ενυδρεια ετσι και ηταν super... οσο για τον βυθο το μονο που κανεις στο τελος ειναι μια ελαφρα σκουπιτσα... και ολα ειναι τελεια...
οσο για τα ξυλα οντως ειναι πανεμορφα
και φαντασου οτι ειναι δωρο...
τα διαλεξα οταν πηρα το ενυδρειο και μου ειπε αυτα παρτα ετσι δωρο...

Page generated in 0,01957 seconds with 10 queries