Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978
Hellenic δικιο εχεις αλλα δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων απλα να σε βοηθησουμε θελουμε.Απλα με τον συνχομπιστα Δελτα εχουμε μια μικρη διαφωνια.
Εγω επιμενω κιολας τοσο πολυ επειδη εκτος της πηγης που προανεφερα το εχω δοκιμασει στο παρελθον στο 65αρι μου με καρδιναλιους και ναννοστομους χωρις κανενα προβλημα και το ειχα λατρεψει κιολας!
|
Το ήξερα πως θα παρεξηγηθώ
Φυσικά και δε κάνετε επίδειξη γνώσεων, ούτε υπονοήθηκα κάτι τέτοιο! Φυσικά και εκτιμώ ιδιαίτερα τη βοήθεια σας, χωρίς την οποία σίγουρα θα είχα ήδη κάνει κάποιο λάθος βήμα το οποίο θα μου κόστιζε.
Απλά, η διαφωνία σας με μπερδεύει.
Άρα κατά τη δική σου γνώση και εμπειρία, δε θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με ένα μικρό αριθμό από κάθε είδος.
delta66, το ψάρι που προτείνεις, αν διάβασα σωστά καλό θα ήταν να το κρατηθεί σε ζευγάρι, σωστά; Αυτό είδα πως φθάνει τα 10cm μέγεθος. Φυσικά, στο δικό μου ενυδρείο δε πρόκειται (πιστεύω) να φτάσει σε τέτοιο μέγεθος αλλά, το γεγονός του ότι πρόκειται για είδος που μεγαλώνει, δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο δικό μου ενυδρείο; Βέβαια, για να το προτείνεις, κάτι παραπάνω θα ξέρεις.