Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Guppy
Τα φύλλα catappa που μπορώ να τα βρώ. Φαντάζομαι ξερά είναι και επιπλέουν στο νερό έτσι? Σκέφτομαι να κάνω το πείραμα με φύλα αμυγδαλιάς, μια και το catappa είναι είδος αμυγδαλιάς της Ινδίας εάν δεν κάνω λάθος, να τα ξεράνω και να τα ρίξω στο ενυδρείο  Τα Catappa από ότι λεν καταπολεμούν και τα βακτηρίδια τα μικρόβια και κάπου είχα διαβάσει και τους μύκητες όπως τον fungus.
Βασικά ξέρω και ένα άλλο φυτό που καταπολεμά όλα τα παραπάνω 100% και θα το δοκιμάσω στο ενυδρείο. Εάν έχω αποτέλεσμα και στο PH τότε θα σας πω ποιο είνε.
|
Οταν βραχουν μαλακωνουν, ρουφανε νερο και βαραινουν, ετσι καθονται στο βυθο

Το δεντρο ειναι αυτο
http://en.wikipedia.org/wiki/Terminalia_catappa
http://www.theaquariumwiki.com/Terminalia_catappa
Πιο πανω γραφεται που πωλειται (λινκ)
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.