Ο Σωκράτης με ενημέρωσε ότι κατά λάθος σβήστηκε το τελευταίο μου μήνυμα όπως ρωτόυσα τα εξής: Η θεραπεία για το Ich τελείωσε την Τρίτη όπου και έκανα την πρώτη αλλαγή νερού. Κάθε πόσες μέρες θα κάνω αλλαγές και σε τι ποσότητες ? Η σκληρότητα του νερού που είναι ανεβασμένη οφείλεται στο αλάτι ? Οι μπουρμπουλίθρες που τόσο μου αρέσουν, επειρεάζουν τα ψαράκια μου ή όχι και άν μπορώ να τις αφήσω ? Το νερό μου σε τι θερμοκρασίες να το αφήσω ?
Βέβαια ο Σταύρος πρόλαβε και μου απάντησε στα παραπάνω αλλά αν θέλει και κανείς άλλος ...... πάντα ευπρόσδεκτος. !!!!!
Υπάρχει περίπτωση να "ξαναγυρίσει" το Ich. Sorry για την ηλίθια ίσως ερώτηση αλλά σαν να είδα ένα άσπρο πραγματάκι στιν ουρά του ενός χρυσόψαρου.............
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stav
Οπως ειπαμε θα κανεις μικρες καθημερινες αλλαγες (τεσσερεις - πεντε ημερες) για το αλατι.Μετα θα κανεις μια φορα την εβδομαδα το 30% του
νερου παντα με την προσθηκη αντιχλωριου.Εαν σου αρεσουν οι μπουρμπουληθρες αφησετες.
|
Υπάρχει περίπτωση κάτι να έκανα λάθος ? Το ένα από τα τρία δεν είναι τόσο ζωηρό. Για την ακρίβεια παθιτικό το βλέπω και σαν να βλέπω πάλι ένα άσπρο σημαδάκι.
Τι κάνω τώρα ? Ξανά αλάτι ? Βγάζω το CO2 ?
-------------------------

ΤΕΛΙΚΑ πρίν λίγο πέθανε ο ψαρούλης μου και ακόμα δεν καταλαβαίνω τι πήγε στραβά. Οι μετρήσεις μου είναι καλές έως πολύ καλές.
Μπορεί να τον πήραξε το πολύ αλάτι για τόσες μέρες.?????
Κάποιος τα φώτα του παρακαλώ.................