Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-09-08, 22:05
Axairontas Ο χρήστης Axairontas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Xolargos / Athina
Προεπιλογή

Μπράβο!!! Να σε φωνάζουμε θείο?
Δεν ξέρω αν βοηθάει , είμαι & εγώ καινούριος ψαρομπαμπάς.Έχω 4 "ψείρες", σε 55lt ενυδρείο & τα μόνα που μπορεί να γέννησαν είναι οι Καρδινάλιοι (μάλλον απίθανο γιατί τους απόκτησα σχετικά πρόσφατα) & Glowlight (οι πιο πιθανοί γονείς).Όταν τα ανακάλυψα έτρεξα στο pet-shop μέσα στον πανικό μου να τα σώσω.Μου πρότεινε τα'ί'στρα, αλλά δεν ήταν δυνατο να πιάσω τόσο μικροσκοπικά πλάσματα (κρυβόντουσαν συνέχεια πίσω απο το κουτί του φίλτρου) & πήρα τη σκληρή απόφαση να αφήσω τη φύση να κάνει τη δουλειά της.Τις πρώτες μέρες έτρωγαν πολύ κυνήγι & ζόυσα με προσευχές & νηστεία.Ένα ωραίο πρωί τα είδα να σουλατσάρουν ελεύθερα σαν να ήταν χρόνια μέσα στο ενυδρείο.Τώρα πια μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα και φουσκώνουν οι κοιλιές τους.Ίσως και οι εμπειρότεροι, θα σου πουν καλύτερα όταν τα'ί'ζεις να έριχνες τροφή για μωρά στα σημεία που ξέρεις ότι κρύβονται.Και λέω όταν τα'ί'ζεις έτσι ώστε να ξεγελιούνται τα μεγαλύτερα & να προλαβαίνουν τα μικρά να τρώνε.Εγώ αυτό έκανα.

Υ.Γ:Ίσως να φανεί γελοία η συμβουλή στους παλιότερους αλλά & εγώ νέος χομπύστας είμαι & απλά μοιράζομαι την δικιά μου εμπειρία , που έστω & από τύχη , ίσως , "δούλεψε".
-------------------------
Λάθος κεκτημένης ταχύτητας. Το pet-shop γεννήστρα μου πρότεινε όχι τα'ί'στρα. Μα τι βλάκας ¨-)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Axairontas : 15-09-08 στις 22:05 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01427 seconds with 10 queries