Θα φύγω και πάλι λίγο off-topic (συγνώμη στους mods):
Έχω ήδη ένα άρθρο έτοιμο για το περιβόητο πινακάκι, με συνδυασμό κάποιων αρκετά θεωρητικών πληροφοριών, αλλά και κάποιων οδηγιών για χρήση στην πράξη.. Και όπως λέγαμε και σε π.μ., θέλω να ετοιμάσω και άλλο ένα για τον υπολογισμό των δοσολογιών των DIY λιπασμάτων..
Αλλά δε θέλω ούτε να το ανεβάσω εδώ, ούτε να το στείλω στη συντακτική ομάδα του περιοδικού, τη στιγμή που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί τι μέλει γενέσθαι.. Γιατί χωρίς να ξέρω και πολλά (ως νέο μέλος), καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο το θέμα.. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις της Γ.Σ. (υπάρχει σχετικό θέμα στην επίσημη ημερήσια διάταξη)..
Θα είναι λάθος να ξεκινήσει η σχετική συζήτηση εδώ, για τα θέματα αυτά υπάρχει το φόρουμ του Συλλόγου, όπου καλό θα ήταν κάποιος να ανοίξει τη σχετική συζήτηση, ώστε να γλιτώσουμε χρόνο από τη Γ.Σ. της οποίας το πρόγραμμα είναι ήδη υπερβολικά βεβαρυμένο.. Και πιστεύω ότι είναι καλό να συζητηθεί το θέμα τώρα που επικρατεί ηρεμία (και ίσως θετικό κλίμα μετά την μάλλον επιτυχημένη - παρά τα όποια προβλήματα - προηγούμενη Γ.Σ.), παρά να μπαίνουμε στο φόρουμ μόνο σε περιόδους αντιπαραθέσεων..
|