Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-09-08, 08:25
mao Ο χρήστης mao δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΔΡΑΜΑ
Προεπιλογή

και εγω αυτο εχω,και ειναι μια χαρα για το 55λιτρο μου.επειδη στην τελικη ειναι πολυ πιο πρακτικο,ευκολο,οικονομικο να κανεις εσυ το μειγμα,μην φοβασαι με τις αναλογιες.αλλωστε μεσα στο μπουκαλι εχει 2 σαν προεξοχες.η μια κατω ,περιπου στο 1/4 του υψους,και η αλλη προς τα πανω,εκει που λεει οτι πρεπει να φτανει η σταθμη του μειγματος.
απο τα φακελακια,το μεγαλο ειναι ουσιαστικα η ζαχαρη,και τα αλλα η μαγια,και τελος η σοδα που εχουν αυτοι.εσυ σοδα δεν ειναι και απαραιτητο να ριχνεις.και λιγο αν σου φυγει η ζαχαρη η' η μαγια δεν θα γινει και τιποτα.απλα θα διαρκεσει λιγο λιγοτερο,η' περισσοτερο το μειγμα.(οκ,για λιγο μιλαμε,μην αρχισουν να ..πηδανε και εξω τα ψαρια!)
στη χειροτερη περιπτωση,λεμε τωρα,να ανοιξει το μπουκαλι.σε εμενα μια φορα που δεν προσεξα ,και το σωληνακι το ειχε ''μαγκωσει'' το καπακι του ενυδρειου οπως εκλεισε,ειχε ως αποτελεσμα να ανοιξει αποτομα το καπακι απο το μπουκαλι και να χυθει το μειγμα εξω.λερωσε βεβαια τον τοιχο,αλλα καμια σχεση με την..εκρηξη που περιμενα.αλλωστε τα Diy απο οτι λενε δεν εχουν και την τρομερη πιεση,αλλα και το μπουκαλι της nutrafin σαν ασφαλεια εχει αυτο το κολπο,λεει,οπου ξεβιδωνει το καπακι οταν αυξηθει πολυ η πιεση μεσα.
καλη συνεχεια!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01519 seconds with 10 queries