Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #84  
Παλιά 10-09-08, 09:34
Το avatar του χρήστη netblues
netblues Ο χρήστης netblues δεν είναι συνδεδεμένος
Nada
 
Εγγραφή: 02-05-2004
Περιοχή: ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Μηνύματα: 6.302
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από αλεκος Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα σας.τελικα ειστε ολοι τοσο καλοι?ειμαι λαθος σε πολλα ε?προσωπικα δε ξαναμπαινω εδω μεχρι εκεινη τη μερα ολοι κλαιγατε για τα ψαρια σας και ξαφνικα ολονων ειναι καλα και τη λετε σε ολους.το μονο που ξερετε ειναι να ειρωνευεστε οποιον λεει κατι.επιτιδες εβαλα αυτον το τιτλο και τσιμπισατε ολοι.δε μπορεσατε να ξεχωρισετε αν ειναι αφισα η οχι αλλα καταλαβατε οτι οι πετρες ειναι ασβεστολιθικες...εχω περρισοτερες γνωσεις απο οτι εχετε ολοι σας μαζι και ξερετε γιατι?αυτη ειναι η δουλεια μου!συγχαρητηρια για το foroum σας<φιλοι>του ενυδρειου.
Υ.Γ.η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.συνεχιστε να τη λετε ο ενας στον αλλον και θα πατε πολυ μπροστα...
Ημημαθης ειναι αυτος που δεν αναγνωριζει το επιπεδο των γνωσεων του.
Την αφισα την ειδαμε, ειχε και εκατοστα απο κατω.. Απλα καποιος δεν την προσεξε (θα τον καρατομησουμε συντομως )

Αν τωρα αυτη ειναι η δουλεια σου τοτε το προβλημα ειναι ακομα περισσοτερο δικο σου. Το οτι ειναι η δουλεια σου δεν σημαινει τιποτε απολυτως για το επιπεδο των γνωσεων σου. (Ειδικοτερα στο χωρο των petshop, εκτος απο μερικα φωτεινα παραδειγματα ολοι οι υπολοιποι ειναι για τα μπαζα για να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους)

Ως προς τα post των προβληματων τωρα, θα επρεπε να παρατηρησεις οτι γινονται απο νεα μελη που μολις εχουν εγγραφει στο φορουμ και εχουν προβληματα γιατι καποιος βαθυς γνωστης, ιδιοκτητης πετσοπ τους εδωσε 50 ψαρια σε 60 λιτρο ενυδρειο, και τους τα χωρισε και με διχτακι ωστε να μην μαλωνουν...
Τα ψαρακια μας αναπαραγονται ειναι καλα και σε χαιρετουν.

Και αφου εχεις μαγαζι, πες μας και που ειναι, ετσι για να το εχουμε στα υποψιν...
 
Page generated in 0,01525 seconds with 10 queries