Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #21  
Παλιά 08-09-08, 10:58
Το avatar του χρήστη noe
noe Ο χρήστης noe δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 21-04-2007
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 221
Προεπιλογή

μετά από 4-5 μήνες χωρίς αλλαγές νερού, δεν έχεις θανάτους ψαριών... αυτό δεν είναι απίθανο, μάλλον σε βοήθησε λίγο και η τύχη. Αλλά αυτό δεν σημένει οτι τα ψαράκια σου είναι υγειέστατα και ευτυχισμένα.

Παράδειγμα 1: (και αφού μιλάμε για κιχλίδες θα αναφερθώ στα σκαλάρια) όταν δώσεις σε ένα σκαλάρι σωστές συνθήκες διαβίωσης μπορεί να ζήσει εώς 15 χρόνια (εξακριβωμένο), αντιθέτα, αν ΔΕΝ του δώσεις σωστές συνθήκες μπορεί να φένεται υγιέστατο αλλα θα ζήσει 2-3 χρόνια το πολύ (και αυτό εξακριβωμένο).

Παράδειγμα 2: ασχολούμαι με αναπαραγωγές, αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι οταν απομακρύνω τους ρύπους του νερού με πολλες αλλαγές νερού ... γενικά όσο ποιο καθαρό κρατάω το νερό τόσο ποιο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωρά ψαράκια και ελαχιστοποιούντε οι απώλειες (και αυτό εξακριβωμένο)

Παράδειγμα 3: ένα σκαλάρι που είχα δώσει σε εναν γνωστό μου, το έβαλε σε ενυδρείο 45λτρ (πολύ μικρο ενυδρείο για σκαλαρι) το αποτελεσμα είναι οτι μετα απο 12 μήνες εκείνο το σκαλαρι ειναι 3 φορες μικρότερο απο τα αδερφάκια του που μεγαλώσανε σε σωστό ενυδρειο.
__________________

 
Page generated in 0,02239 seconds with 10 queries