Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 22-08-08, 01:21
Το avatar του χρήστη Pleco
Pleco Ο χρήστης Pleco δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 07-12-2007
Περιοχή: Κορυδαλλός
Μηνύματα: 49
Προεπιλογή

Θα έλεγα πρώτα απ'όλα ευχαριστώ που μπαίνεις στον κόπο να το ψάξεις κι έπειτα θα αρχίσω το ψάξιμο κι εγώ. Αλλά κάτι μου λέει ότι στο ατέλειωτο ψάξιμο κάπου το έχω συναντησει και για να μη το έχω επιλέξει αφού είναι τόσο χαριτωμένο κάπου θα κολλάει το πράγμα. Είδωμεν... Θα ενημερώσω βέβαια!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια ! Τι θα ελεγες για Dwarf Puffers ;
http://www.dwarfpuffers.com/
Καλά θυμόμουν:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...vancoricus.htm

Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι το είδος αυτό, όπως και τα πιο πολλά είδη puffers, χρειάζονται να τρώνε σαλιγκάρια για να τρίβονται τα δόντια τους, αφού σε αντίθετη περίπτωση μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα με συνέπεια στο τέλος να τα χάνουμε. Όσοι ασχολούνται συστηματικά με puffers, φροντίζουν και κάνουν εκτροφή σαλιγκαριών μόνο γι αυτό τον λόγο, αφού είναι μονόδρομος το τάισμα τους με αυτά.
Πέρα από τα σαλιγκάρια, τρώνε γενικά ζωντανές ή κατεψυγμένες τροφές και δύσκολα θα συνηθίσουν τροφές σε flakes ή pellets. Γενικά είναι δύσκολα ψάρια στην διατροφή, ενώ δεν ζητάνε πολλά από την χημεία του νερού, όσον αφορά σκληρότητες ή pH.
Τελικά πρόκειται για είδος που θα πάρουμε μόνο αν είμαστε διατεθειμένοι να φροντίσουμε για την διατροφή τους με σαλιγκάρια και ζωντανή ή κατεψυγμένη τροφή...
-------------------------
και καλά να μπω στη διαδικασία να μάθω τις κατεψυγμένες τροφές...με τα σαλιγκάρια τι θα κάνω?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pleco : 22-08-08 στις 01:21 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01628 seconds with 10 queries