Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-08-08, 10:47
Το avatar του χρήστη mafia
mafia Ο χρήστης mafia δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orck Εμφάνιση μηνυμάτων
στο aquaristic.net εχεις και το 10% της αξιας του φιλτρου σε αλα εξρατηματα χωρις επιπλεον κοστος,
Τι εννοείς ??? άσε που 3 μέρες προσπαθώ να κάνω account και μου λέει συνεχεία δοκιμάστε αργότερα. Όσο για το aquaristikshop πήρα και απαλλαγή από το φπα με το επαγγελματικό μου ΑΦΜ. Τους έστειλα e-mail και μέσα σε λίγα λεπτά το τσέκαρανε και μου απατήσανε πως το ΑΦΜ είναι οκ και μπορώ να αγοράζω χωρίς φπα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι το πόσο γρήγορη είναι η αποστολή.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orck Εμφάνιση μηνυμάτων
εαν σκοπευεις να μεινεις στα 55 ειναι αστειο να σκεφτεσαι οτι 3 λιτρα δεν θα κανουν δουλεια και χρειαζεσαι 6
Δεν εννοώ πως είναι λίγο για μένα απλά διαβάζοντας ιδικά εδώ στο φόρουμ λένε πως σε ίδια ροη (λ/η) φίλτρου καλύτερο είναι αυτό με περισσότερη χωρητικότητα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alan boy Εμφάνιση μηνυμάτων
αν μεινεις στα 55λιτρα τοτε 2222
αν σκεφτεσαι αναβαθμηση λιτρων τοτε 2224
Θα μείνω προς το παρών στα 55 άλλα η διαφορά τιμής στα 2 φίλτρα είναι τόσο μικρή που λέω να πάρω το μεγαλύτερο που θα μου χρειαστεί στο μέλλον.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Moutralewn Εμφάνιση μηνυμάτων
Όσον αφορά τα ΤΕΤRA, εμπειρίες συνχομπυστών, χαμηλώνει αρκετά η ροή του και αυτό γίνεται σχετικά γρήγορα.
οπότε τα 700 λίτρα/ώρα μπορεί κάλλιστα να είναι 600λίτρα/ώρα σε σύντομο χρόνικό διάστημα.

Κατά τα άλλα, θεωρώ ότι είναι αρκετά αξιόπιστο.
Και εμένα μου φαίνεται καλό αλλά δεν έχω ακούσει και κανένα καλό σχόλιο…
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01445 seconds with 10 queries