Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #23  
Παλιά 08-08-08, 20:54
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από paraskevi_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
.....Επιπρόσθετα οποιοδήποτε άλλο ενυδρείο και να βρείς, (το δικό μου 30λιτρο με βάση το πήρα 200 ευρώ) θα βγεί πολύ φθηνότερα. Ψάξε και δεν θα χάσεις.

φιλη μου πολλα εδωσες. παρα πολλα για 30 λιτρα.
με 200€ στεινεις 180λιτρα (με διακοσμηση, αμμο και ξυλα-πετρες).
Φυσικα αμεσως μετα θα χρειαστει αναβαθμιση το φιλτρο του κλπ γι'αυτο αν δεν θελει να ξηλωθει τοσο......
με 50-60€ βρισκει 70αρι, χωρις επιπλο φυσικα, αλλα με τη διακοσμηση και τα εξτρα (αμμο,πετρες, θερμομετρο κλπ)
(με αλλα τοσα € ακομα αν θελει του κανει σουπερ αναβαθμιση παιρνωντας ενα -πολυ καλυτερο απο το μαμισιο φιλτρο- εξωτερικο φιλτρο)
γιατι φυσικα η καρδια του ενυδρειου ειναι το φιλτραρισμα
Αν θελει προτασεις ο φιλος ας ζητησει.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01473 seconds with 10 queries