Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-08-08, 16:35   #1
Βοήθεια Please!!!
 
Το avatar του χρήστη saxo_29
saxo_29
Member
Εγγραφή: 05-08-2008
Περιοχή: ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ
Μηνύματα: 88

Εμφάνιση έκδοσης για εκτύπωση Αποστολή αυτής της σελίδας μέσω email
saxo_29 Ο χρήστης saxo_29 δεν είναι συνδεδεμένος 05-08-08, 16:35
Αξιολόγηση: (0 votes - average)

Καλημέρα σε όλους

Θα’ θελα να ρωτήσω το εξής. Σε ένα ενυδρείο 60λιτρων (νερό εννοείται χωρίς το γυαλί), θα μπορούσα να βάλω 4 Puntius tetrazona (κοινώς Tiger Barb) και έναν Epalzeorhynchos bicolor (Labeo bicolor)?
Διάβασα ότι μπορούν να συνυπάρξουν διότι είναι και τα δυο είδη ψιλό επιθετικά όποτε το ένα θα αφήνει το άλλο ήσυχο ( από φόβο), επίσης στο ίδιο άρθρο έγραφε ότι αυτό είναι εφικτό αρκεί να υπάρχουν αρκετά φυτά που θα μπουν να προσφέρουν κάλυμμα στο ένα η στο άλλο είδος.

Μπορεί κάποιος να μου πει δυο πραγματάκια σχετικά με εάν αυτά τα δυο είδη μπορούν να συνυπάρξουν και τι είδος φυτά θα έπρεπε να βάλω;
Αρχικά σκαφτόμουν να βάλω μόνο κερατόφυλλο το οποίο δεν θα φύτευα αλλά θα κολλούσα με βεντούζες να επιπλέει πάνω στο νερό και μέσα τα έβαζα κανένα ξύλο και κανένα ψεύτικο φυτό.

Μου χουν πει ότι το 60άρι είναι μικρό για τον Labeo bicolor αλλά σε ξένα site έχω διαβάσει για κάτι τρελές συνθέσεις μεσα σε 60αρια.

Εάν όντος δεν κάνει ο Labeo σε 60αρι τότε θα μπορούσα να βάλω 6 τιγράκια; Θα έχω κάποιο πρόβλημα (εννοώ τσακωμούς και τέτοια; (πόσα αρσενικά και πόσα θηλυκά θα ήταν καλός συνδυασμός, έχοντας υπόψη ότι δεν θέλω γέννες και τέτοια λόγο χώρου.


Δεν θέλω να το παραγεμίσω το ενυδρείο με ζωντανά φυτά αλλά ούτε να δυσκολέψω και τις ζωές των κατοίκων του.

Φιλικά
Κώστας
Εμφανίσεις: 2191
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02748 seconds with 11 queries