αφού έχεις φίλτρα,μπορείς να ξεκινήσεις με νεκρό βράχο,δηλαδή η βιολογία σου να στηρίζεται στα φίλτρα και αργότερα kai στον νεκρό σου βράχο.+ τα φίλτρα,πολλές φορες υπάρχουν ευκαιρίες για μεταχιριζμενο σκίμmερ.εγώ βρήκα και πήρα skimmer με 80 euro.
τώρα αν σου πω, να βγάλεις καλο βράχο από την δίκια μας θάλασσα θα με μαλώσουν όλοι.εγώ ας πούμε ότι το ρισκάρω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26101 δεν στο συνιστώ (εγώ αυτό έκανα-μάλλον έχωσα ένα φίλο τον alexx για τις βουτιές)
βασικά εγώ έδωσα τα ψαράκια μου neon γκάμπι k.a.l. στο μαγαζί και έβγαλα τα αλάτια ,test no3,και ζωντανό αραγωνιτη .
βγάλαμε και δικό μας βράχο αρκετά καλών, μέχρι εδώ κόστος 10 euro βενζίνη._+ 80 euro to skimmer.+ 30 euro 2 ψαρακια.που μπήκαν μετά από ένα μηνα περίπου.ούρς και ένα ανεμιστηράκι 15 euro.
οι μετρήσεις πλέον αυτή την εβδομάδα είναι παρα πολύ καλές. *έστρωσε*με λίγα λόγια θέλω να πω ότι για FO μπορεί να γίνει και πιο οικονομικά....ούτε εγώ θα το ξεκίνouσα με 400 euro βράχο και 300+ skimmer.
και γενικά όπως έγινε η ζωή μας.δεν νομίζω να περισσέψουν ποτε 500-600 euro.θέλω να πω ότι ο μισθός είναι σταθερός και όλα τα αλλα ανεβαίνουν προς τα πάνω πολύ γρήγορα εδώ δεν βγαίνει ο μηνας.θα περισσέψουν??
εγώ θα έβαζα το προ2 για βιολογία και το άλλο για χημικό.
έτσι λέω εγώ! βασικά να ακούσεις τι σου λένε οι MOD τα παιδιά ξέρουν πολλά περισσότερα!!!!!!!!