Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-07-08, 20:01
Το avatar του χρήστη Sotiris7
Sotiris7 Ο χρήστης Sotiris7 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα και πάλι......
Προεπιλογή

Εγώ πάλι, με τις συνθήκες που όλοι σας πλέον ξέρετε ότι διατηρώ στο ενυδρείο με τους δίσκους μου, μετά από το ελάχιστον χρονικό διάστημα που έχω τους δίσκους στο ενυδρείο, διαπίστωσα πριν από λίγες μέρες ότι μάλλον υπάρχει ζευγάρι ανάμεσα στους έξι δίσκους που έχει μέσα το ενυδρείο!!!!!!!

Πήγα λοιπόν και πήρα ένα καινούργιο ενυδρείο 80Χ41Χ62 περίπου 200 λίτρα δηλαδή για να βάλω εκεί το ζευγαράκι μου, αφήνοντάς το εκεί που ήταν μέχρι να στρώσει το ενυδρείο.

Το καινούργιο ενυδρείο, συναρμολογήθηκε σήμερα το πρωί. Δεν του έχω βάλει ούτε καν το χαλίκι μέσα. Οι ρίζες μουσκεύουν στην........ μπανιέρα!!!!!

Έρχεται λοιπόν ένας φίλος στο σπίτι σήμερα μαζί με τα πιτσιρίκια του να χαζέψουν τα ενυδρεία και να πιούμε καφέ, καθώς έχει και αυτός την ίδια τρέλλα, αλλά δεν έχει δίσκους.

Εκεί λοιπόν που φτιάχναμε τους καφέδες, με ρωτάει ο πιτσιρικάς του φίλου μου: "Κύριε Σωτήρη, τι είναι αυτά μέσα στο ενυδρείο???

""Δίσκους τα λένε αυτά τα ψαράκια αγόρι μου" του λέω

"Όχι τα ψαράκια........... για αυτές τις μικρές μπαλλίτσες ρωτάω" μου λέει ο πιτσιρικάς.

Κοιτάω και εγώ λοιπόν μέσα στο ενυδρείο, και τι να δω...........

ΑΥΓΑ!!!!!!!!!!!!!

Το ζευγαράκι μου, άφησε τα αυγά πάνε σε μία από τις ρίζες του ενυδρείου, και κάθονται από το πρωί μέχρι τώρα σαν κέρβεροι και τα φυλάνε. Διώχνουν οτιδήποτε άλλο πάει να πλησιάσει την περιοχή.

Απίστευτο............. πραγματικά απίστευτο.................
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01637 seconds with 10 queries