Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kazas
Ευχαριστω πολυ!! 
Τα γραμματα τα βγαζω ειναι λιγο καληγραφικα αλλα τα βγαζω! 
Οσο για τα χαπακια εβαλα ειδη 2 ολοκληρα ομως!
1 κα8ε μερα βαζω ακομα το νερο δεν πρασινησε!
Ο Μονομαχος ολο πηγαινει στην φακη ο τρελιαρης και καμια φορα κολλαει εκει και βγαινει με το ζορι!
Α και κατι ακομα ο Μονομαχος τον βαζω φυλλαρακι της τροπικα δεν το τρωει τον βαζω κοκους της τροπικα δεν το τρωει εχ8ες αγορασα μια ειδικη τροφη για Μονομαχους τπτ τι να κανω??
Ανυσηχο!
Τα τεστς ειναι σε καλη τιμη να τα παρω??
Σε καμια 5 ημερες 8α μπει η ριζα μεσα και 8α σας στειλω φωτο!
Ο τεο μου εδωσε και αλλα φυτα! 
|
Μην βάλεις άλλα χάπια! Αν δεν έλιωσαν βγάλτα αμέσως!
Δεν ξέρω αν έγινε ζημιά στις δάφνιες από το εξωτερικό της κάψουλας, αλλά καλύτερα άλλαξε το νερό τους. "Στράγγισε" το νερό τους σε φίλτρο καφέ ή κάποιο ύφασμα ( για να μαζευτούν εκεί οι δάφνιες και να μην τις χάσεις με την ροή του νερού) και βάλε φρέσκο με αντιχλώριο πάντα! Πρόσεξε μην τις αφήσεις στο φίλτρο ή το ύφασμα χωρίς νερό! Βάλτες αμέσως σ' ένα δοχείο, μέχρι να ετοιμάσεις το δικό τους!
Μόλις το ετοιμάσεις άνοιξε μια κάψουλα και ρίξε την σκόνη. Δεν νομίζω να χρειάζετε κάθε μέρα!
Το φυτό που επιπλέει δεν είναι φακή, είναι pistia stratiotes αλλά το μικρό.
Ο μονομάχος δεν ήξερε από αυτές τις τροφές, σοκαρίστικε σίγουρα και από το ταξίδι γι' αυτό δεν τρώει. Δώσε του λίγα σκουλικάκια για να τον "γλυκάνεις". Σιγά σιγά θα συνέλθει και θα φάει!
Για τα τεστ δεν ξέρω να σου πω κάπου υπάρχει ολόκληρο θέμα γι' αυτά. Θα το βρω και θα σου πω!