Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kazas
Παιδια μηπως ξερει κανενας τι ειναι το φυτο στα δεξεια που λεει και ο τεο?
Η lucy δεν εγγραφε επανω τι ειναι!
Και δεν ξερω αν πρεπει να το φυτεψω και αν οχι και πως να το φυτεψω αν ειναι!
Πειται παιδια γιατι ειναι πολυ ωραιο δεν 8ελω να μου σαπισει!  
|
Δεν έγραψα;;; Μήπως σβήστηκε; Τέλος πάντων!
Ας τα πάρουμε ένα ένα. Τα βρυόφυτα τα δένεις σε ξύλο ή πέτρα. Την υγρόφιλα, την φυτεύεις.
Αυτά χρειάζονται λίπασμα υγρό, ειδικό για ενυδρεία. Αν έχεις καινούργιο υπόστρωμμα Θα έχουν να "φάνε" από εκεί, δεν χρειάζετε λίπασμα ή τουλάχιστον δεν χρειάζετε πολύ. Αυτό θα το καταλάβεις από την κατάσταση των φυτών. Αν δεν αναπτύσονται καλά κι έχουν προβλήματα τότε βάζεις λίπασμα.
Τα χαπάκια που σου έδωσα είναι σπιρουλίνα (είδος φυκιού) μ' αυτά θα ταΐζεις τις δάφνιες, μέχρι το νερό τους να βγάλει άλγη, μετά θα τρέφονται από αυτήν. Μην τα ρίχνεις ολόκληρα. Άνοιξε ένα, και ρίξε μόνο την σκόνη.
Για τα σκουλικάκια κατάλαβες τι θα κάνεις; Οι σημειώσεις ήταν αρκετά σαφείς για σένα;
Αλήθεια, βγάζεις τα γράμματά μου;
Για την αφίσα .... καλύτερα να την βγάλεις, όσο κι αν σου αρέσει! Αν βλέπω καλά είναι θαλασσινό τοπίο, και δεν ταιριάζει με το ποταμίσιο, που είναι το ενυδρείο και το φυσικό περιβάλλον του μονομάχου!
Κι όχι μαύρο χαρτόνι, θα καθρεφτίζετε ο εαυτός του και θα είναι συνέχεια μέσα στο άγχος με αποτέλεσμα να σου αρρωστήσει. Εγώ στον ένα δεν έχω τίποτα και στον άλλο έχω κιτρινομπεζ φόντο. Δεν είναι κι ότι καλύτερο για τα μάτια μας, αλλά δεν πειράζει!
Καλή επιτυχία!
Υ.Γ. Πως είναι ο μικρούλης μονομάχος;