Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 24-06-08, 16:03
Το avatar του χρήστη makis206
makis206 Ο χρήστης makis206 δεν είναι συνδεδεμένος
Support Team
 
Εγγραφή: 15-06-2008
Περιοχή: Χανιά Κρήτης
Μηνύματα: 312
Προεπιλογή

Πάνω κάτω αυτά περίμενα ν'ακούσω για να πω την αλήθεια, πραγματικά είναι ένα πολύ όμορφο ψάρι που δεν μου είχε κάνει καμμία εντύπωση στην αρχή της ενυδρειακής μου καρριέρας βλέποντάς το μέσα απ'το ίντερνετ και τα περιοδικά, μόλις το είδα ζωντανό μπροστά μου όμως ξετρελάθηκα με τα χρώματα και το σχήμα του, έμεινα να το κοιτάω κολλημένος σ'ένα μαγαζί μέχρι που ο ιδιοκτήτης έβαλε τα γέλια βλέποντάς με να έχω άμεση επαφή της μύτης μου με το τζάμι του ενυδρείου του !

Τυχαία ερχόμενος απ'τη δουλειά στο σπίτι (πριν λίγο δηλαδή) τον συνάντησα στο δρόμο κι αφού τον ενημέρωσα ότι σήμερα το απόγευμα θα περάσω απ'το μαγαζί του αμέσως μετά τον ρώτησα τι γίνεται με τα gouramies όμως δεν ήταν και ιδιαίτερα αισιόδοξος σχετικά με το πως θα συμβιώσουν με τα υπόλοιπα μικρούλικα neonάκια μου..
"είναι λίγο άτσαλα τις περισσότερες φορές και το πιθανότερο είναι πως μόλις μεγαλώσουν λίγο θ'αρχίσουν να ενοχλούν τα neon σου.." κάτι τέτοιο τέλος πάντων μου είπε..

Με το κοπάδι των neon έχω πάθει εξάρτηση, ίσως οποιοδήποτε άλλο ψάρι να το αντάλλαζα με τα gouramies αλλά τα neon μη μου τα πειράξεις λέμε, μαύρο φίδι !
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01577 seconds with 10 queries