Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-06-08, 20:58
Το avatar του χρήστη octania246
octania246 Ο χρήστης octania246 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: salonica
Προεπιλογή

σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.αλλωστε χωρις την βοηθεια την δικια σας δεν θα μπορουσα να βελτιωθω.
γνωριζει κανεις πως μπορω να αυξησω το υψος απο την μια πλευρα με τις πετρες χωρις ομως να βγαλω πετρες απο τις υπαρχον .?
σιλικονη δυσκολο να μπει και το κακο ειναι οτι αυτες οι πετρες δεν εχουν την δυνατοτητα να γαντζωσουν οι μια με την αλλη καθοτι ειναι λειες.
καμια ιδεα?
-------------------------
θα χρειαστω τα φωτα σας μιας και ειστε ποιο εμπειροι απο μενα.
μετα απο την λαθος εκτιμηση την δικια μου για το μεγεθος των πετρων και μιας που δεν μου βγηκε το υψος στην αριστερη πλευρα πως λετε να το κανω?
οι πετρες χωρις σιλικονη δεν ειναι και πολυ σταθερες οι συγκεκριμενες μιας και εινια λειες και δεν γαντζωνουν ευκολα μεταξυ τους.σιλικονη να πιασει μεσα στο νερο δυσκολο.οποτε μαλλον η μονη μου λυση ειναι να αρχιζω να ριχνω απο πανω χυμα οσο το δυνατον πιο στερεα εννοειται γινετε.
με το τζαμι τι γινετε?αν υπαρχει μια μονιμη επαφη πετρας με το τζαμι υπαρχει προβλημα?
υποψιν δεν μιλαμε για κανα ενυδρειο diy με 10τζαμι κτλ αλλα για εμποριου και δει κινεζικο(ασχετα αν ειναι πολυ πρεσεγμενο).
pls τα φωτα σας.

Malawi biotope.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη octania246 : 21-06-08 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,30593 seconds with 10 queries