Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από westie
Φτιάχνω και τα background.Τα φυτά έχουν ρίξει αρκετό μπόι σε μέσα σε 3 μέρες και δεν έχω δει ούτε κίτρινισμένο φυτό ούτε τρυπιμένο.Εφτιαξα και το μείγμα co2 και τώρα λείπει ο διαχυτήρας.Έκανα μετρήσεις για αμμωνια και έχω μιδενική.Έκανα ακόμα τεστ με ph και είναι λίγο πάνω απο 8.Θα ρίξω και άλλες ασβεστολιθηκές πέτρες να το πάω στο 9.Ακόμα ενας αρσενικός γκαπι πέρνει πηγαίνει συνεχώς οπου πηγαίνει μια εγγυος θυληκιά και προσπαθεί να τσιμπίσει το μαύρο που έχει στο κάτο μέρος της κοιλιάς.Για το 120λιτρο θα ανοίξω καινούριο ποστ και αν γίνεται να διαγραφούν οι συζητήσεις για αυτό και να πάνε στο νεο ποστ.Ευχαριστώ.
|
Αδιάβαστο σε πιάνω πάλι westie! Το CO2 τι θα κάνει στο pH σου? Δε θα το επηρρεάσει? Από τι θα εξαρτηθεί η τελική τιμή του pH? Κάποιο πινακάκι ίσως? Για κάνε ένα search.. Χρειάζεσαι μία μέτρηση ακόμα.. Για να σε δούμε πόσο καλός είσαι στο ψάξιμο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PascM
good wines 5
|
Έχεις χάσει το μέτρημα εσύ! Νομίζω έπρεπε να είναι 6!
Υ.Γ. Αφήστε τον ήσυχο ρε παιδιά, συμφωνώ να βάζουμε χέρι όταν πετάει άκυρα post σε άσχετα σημεία, αλλά όσο γράφει σ'αυτό εδώ το post και δεν ενοχλεί άλλους, δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε ακόμα μικρότερα παιδιά και να ενοχλούμε εμείς!