Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από crazyio
Το φλαπ το πήρα όπως σου είχα ξανά πει (αν με είχες ξανά ρωτήσει) γύρω στα 15 ευρώ ..
Με αυτά τα 15 ευρώ όμως δεν περίμενα δευτερόλεπτο από μεταφορικές, δεν έδωσα δραχμή σε μεταφορικά, δεν έκανα καμία παραγγελία, δεν με απασχόλησε ποτέ αν έφτασε η παραγγελία μου ή όχι, δεν με απασχόλησε ποτέ αν υπάρχει το προϊόν ετοιμοπαράδοτο ή όχι και το κυριότερο (για μένα φυσικά) το είχα την ώρα που το χρειάστηκα και είχα τον απαιτούμενο χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ !
Σαφώς αν έχεις χρόνο για να περιμένεις είναι καλύτερα να κάνεις την παραγγελία και να πάρεις 2 φλάπ με 25 ευρώπουλα.
εγώ απάνησα για το τι προτείνω εγώ συγκριτικά με το ξύλο και το πλέξι που αναφέρθηκε ...
|
οκ τοτε αλλον ειχα ρωτησει και μου ειχε πει οτι καπακι απο πλεξι κοστισε 25-30€ (το ενα)
εγω αυτο που λεω ειναι γιατι να μην τροποποιησεις το υπαρχον και μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι θα εχει ερθει το καινουργιο (3 μηνακια ειναι ακομη και με τα ποδια απο Γερμανια προλαβαινεις να το φερεις), το υπαρχον με το καινουργιο δεν θα εχουν εχουν διαφορες