Θέμα: Ramirezi.
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-08, 13:35
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
rita Raven πρεπει να ειναι αρσενικο!μολις παρει λιγο ακομα τα πανω του βαλε κανα δυο φωτογραφιες ακομα να μιλησουμε με περισσοτερη σιγουρια!
Eνταξει rita .ευχαριστω! θα περιμενω λοιπον να μεγαλωσει λιγο για σιγουρια.
Παράθεση:
PascM Το συγκεκριμένο θέλει λίγη προσοχή εκτός και με ξεγελάνε οι φωτό διοτι βλέπω μαζεμενη κοιλιά άρα πιθανά προβλήματα.
Πασχαλη,ειναι δυσκολο στο φαγητο και εκανε 6 μερες να φαει ! τωρα ομως αρχισε και παρακαλαει για φαι και πιστευω οτι θα αρχισει να παχαινει σιγα σιγα. Ειμαι ολη μερα απο πανω να το προσεχω.Να'χα και λιγη ζωντανη τροφη,αλλα με τετοιες θερμοκρασιες δεν βγαινει η αρτεμια.
Παράθεση:
Να ρωτήσω, όλες αυτές οι "ποικιλίες" είναι υβρίδια, ή επιλεκτικές αναπαραγωγές? Τελικά, ποιες "μορφές" κυκλοφορούν, και πώς είναι η άγρια μορφή των ramirezi?
Φιλε xontros τα Ram αναπαραγονται στα ενυδρεια δεκαετιες και εχουν παρουσιαστει πολλες μορφες,μορφολογικες και χρωματικες. Απο ο,τι διαβαζω τα αγρια Ραμ ειναι πιο ομορφα και τα χρωματα τους πιο εντονα.Οχι οτι τα εκτροφης ειναι ολα "τερατα" αλλα εγω εχω κολλημα ,και αν ειναι να αναπαραγω ενα ειδος θα ηθελα να ειναι οσο πιο καθαρο γενετικα γινεται.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01441 seconds with 10 queries