μολις το εβαλα σε λειτουργια οποτε πιστευω θα λυθουν πολλες αποριες(και δικες μου)μιας και εγω προσωπικα πρωτη φορα ειδα τετοιο φιλτρο.βεβαια για να το εχουν οι γαλλοι κατι παραπανω θα ξερουν.
καταρχην μιας και μου τελιωσε το syporax μπορεσα και γεμισα μονο τα 2 δοχεια και στα αλλα 2 εβαλα μπλε σφουγγαρι.αντε να δουμε τι θα γινει.
οσο αφορα τις λαμπες πατεντες δεν γινονται εδω μιας και δεν παιζει χωρος
(Νεοκλη ξεχασε το.δεν ειναι aquatlantis αυτο

).
οποτε για καποιον που θελει φουλ φυτεμενο με απαιτητικα φυτα δεν κανει.
επειδη ομως το ενυδρειο θα παει σε malawi ο φωτισμος που εχει ισως ειναι και παραπανω απο οτι πρεπει.(2χ39w τ5 170περιπου λιτρα καθαρα).
τωρα τα κουτια ειναι φουλ διατρυτα.οποτε νερο τρεχει απ παντου.για την ακριβεια το κεντρικο spray bar που υπαρχει πανω απο τα κουτια ψεκαζει συνεχια τον βαμβακα-καταληγει στο κουτι και απο εκει με τα φουγαρα που φαινονται απο κατω ξαναβγαινει παλι μεσα στο νερο.
τωρα απο θεμα βουλωματος το βλεπω λιγο δυσκολο μιας και ειναι ολο το κουτι γεματο τρυπες.βεβαια ενας ελενχος ποτε δεν εκανε κακο.
το επισης κακο για φυτεμενα ειναι οτι απο τα ''φουγαρα''δημιουργητε μεγαλη αναταραξη νερου οποτε αλλο ενα μειον για φυτεμενο μιας και χανετε πολυ co2(μιλαμε παντα για το δικο μου.σε καποια ευρωπαικα ισως να ειναι καλυτερα σχεδιασμενο)
το μεγαλυτερο κακο για την ωρα?ο θορυβος που κανει η κινεζικη αντλια

οσο για το ενυδρειο σαν ενυδρειο?μπορει να μην φτανει το aquatlantis που εχω στα ιδια λιτρα αλλα αν σκεφτει κανεις οτι εχει ουτε τα μισα λεφτα απο αυτα που μου κοστισε το evasion........τοτε ειναι super.και πολυ προσεγμενο