Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-06-08, 14:24
snappys Ο χρήστης snappys δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νίκαια
Προεπιλογή

Και να σκεφτείτε ότι είχα αλλά 2 γκουραμι μέσα κ ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα σύμφωνα με το ρet shop.τα έδωσα πίσω μετά που ενημερώθηκα.ο παρθενώνας είναι δώρο.και εμένα δεν μου πολύαρέσει.θα το αντικαταστήσω με κάποιο ξύλο μάλλον.κάνω αλλαγές περίπου 30% κάθε βδομάδα με αντίχλώριο.αντικατέστησα το αντλία του φίλτρου γιατί ήταν μικρή 270l/h με μια αντλία project blue 500/h.οι τελευταίες μετρήσεις έγιναν 24/5 και ήταν ph 7,κh 5,gh 9,No2 0,και Νo3 10,επίσης Nh4 και Νh3 ηταν μηδέν.οι πρώτες γίνονται με stic και η αμμωνία με υγρό της sera.ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερα για μετρήσεις αλλά τότε δεν ήξερα.τώρα τελειώνουν κ θα πάρω τα σωστά.επίσης ρίχνω κ την μισή δοσολογία από ότι γράφει υγρό λίπασμα τις tetra την εβδομάδα.τα σκαλαρια ήταν μικρα όταν τα πήρα κ έχουν μεγαλώσει πολύ.δυστυχώς δεν γίνεται να κρατήσω μόνο αυτα κ να δώσω τα αλλά 3 ψάρια που είναι μέσα;είναι πάλι πολύ λίγα τα λίτρα για τα 2 σκαλαρια;αν ναι πόσο ακόμα εχω περιθώριο να τα κρατήσω μην έχουμε καμία δυσάρεστη εξέλιξη;
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01239 seconds with 10 queries