Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Apollwnas
Η java moss μου εχει γεμισει κατι σαν κλωστες στις ακρες και σιγα σιγα και η εγκερια(επισης στους μεγαλους κορμους εχω αρχισει και χανω φυλλα της,οι μικροι κορμοι ειναι οκ ακομα οπως και τα βλασταρια που πεταει)!!λετε να με εχει επισκευτει η τριχωειδεις αλγη η καμια σχεση?Παντως οι ανουμπιες που εχω ειναι ψιλοκαλα με μερικες τρυπουλες.Εχω βαλει seachem iron και βαζω σε καθε αλλαγη νερου.Ο φωτισμος ειναι 30 watt και το συστημα δεν εχει κατι αλλο!Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!Panos help!!!
|
αυτο με τους μεγαλους και τους μικρους κορμους δε μπορω να πω οτι το καταλαβα.....
οσο για αλγη μια φωτο θα βοηθουσε πολυ...
τα φυτα μας δε πρεπει να ειναι ψιλοκαλα....αν υπαρχει συπμτωμα πρεπει να το διορθωνουμε...
επισης μονο σιδηρος για λιπανση δεν ειναι σωστο...
πρεπει να υπαρχει ισορροπια στο ενυδρειο σου απο λιπασματα...οτιδηποτε σε ελλειμα η σε περισσεια σχεδον παντα δημιουργει προβλημα...προσωπικη μου γνωμη για ευκολα και βραδειας αναπτυξης φυτα..το γενικο λιπασμα φτανει ....ο σιδηρος πολυ μετρημενα και αν εμφανιστει προβλημα....το καλλιο ειναι λιγο πιο αθωο..
η εκγερια ειναι ταχεια αναπτυξης αλλα για να παει καλα θελει και αρκετο φως και διοξειδιο και πλουσια και ισορροπημενη λιπανση...
οι προλαλησαντες με καλυψαν

ειδες ποσοι ακομη ειναι με φυτα και ΠΟΛΥ πιο εμπειροι απο μενα??