Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-06-08, 11:57
Το avatar του χρήστη Σπύρος Μ
Σπύρος Μ Ο χρήστης Σπύρος Μ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αιγαλεω
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontros Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα!

Τι γίνεται? Πώς προχωράει το γκαπο-ενυδρείο? Βλέπω θα πάρεις φυτάκια από τον Πάνο, κ.τ.λ. Τι σκέψεις έχεις κάνει για το aquascape? Τι φυτά θα βάλεις, και πού θα μπει το κάθε ένα? ludwigia repens....hydrophila polysperma....leucocephala...egeria densa....ceratophyllum demercum...pistia strtiotes...limnophilla aquatica... με 3-4 ρίζες.Η εγγέρια λέω να μπει στα αριστερά.Θέλω να υπάρχει μια άνοση στο ενυδρείο και στα αριστερά και πίσω θα μπούν τα μεγαλύτερα φυτά.

Επίσης, τι έγινε τελικά με το φίλτρο? Δεν κυκλοφορούνε βεντουζάκια στα pet-shop, για να τα αντικαταστήσεις? (ενός φίλου, πάντως, που φαινόντουσαν "ξερά", μετά από 1-2 μέρες στο ενυδρείο κολλούσαν μια χαρά) βεντουζακια θα παω αύριο να πάρω γιατί θα κάνω αλλαγή νερού και θα προσθέσω τα φυτά αύριο(εκτός αν φτάσουν σήμερα).Τα βεντουζάκια έχουν γίνει σκληρά σαν σκέτο παχύ πλαστικό δεν κολλάνε με τίποτα

Τι χαλίκι πήρες, τι χρώμα? Τα ψάρια τα άλλα έφυγαν? Χαρτονάκι για φόντο έβαλες?Θα το βάλω αυριο στο ενυδρείο μάλλον ή οποτε βρω χρόνο.Είναι καφε με άσπρο ασβεστοληθικό και αρκετά ψιλό καλό για κορυντόρας.

Άντε, περιμένουμε φωτογραφία!Θα δείτε σύντομα

(όσο για το καινούριο ενυδρείο, δεν το σχολιάζω, το ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι της άποψης "ένα πράγμα τη φορά", και δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγεσαι κι άλλο, τη στιγμή που με το υπάρχον ενυδρείο έχεις τόσα πράγματα ακόμη να κάνεις..)
Δεν θα το στήσω τώρα το μεγάλο αλλά μετά το καλοκαίρι

Page generated in 0,01327 seconds with 10 queries