Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-05-08, 21:16
Το avatar του χρήστη nashty11
nashty11 Ο χρήστης nashty11 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πέραμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontros Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς.. Μή σου φαίνεται δύσκολη η διαδικασία..
- Ένα απλό ανεμιστηράκι υπολογιστή.. Από ένα παλιό pc, ή από το υπολογιστάδικο της γειτονιάς, ή από e-shop, ή οπουδήποτε..
- Έναν παλιό φορτιστή κινητού (όσα Volt είναι το ανεμιστηράκι, συνήθως αυτά είναι 12άρια, και περισσότερα mA)
- Λίγο κλέμενς (για να κάνεις τις ενώσεις)
- Κοφτάκι (ή μαχαιράκι), κατσαβιδάκι
- Κόβεις καλώδια, πειραματίζεσαι λίγο με τη σύνδεση (search for details)
- Και απλά βρίσκεις ένα πρόχειρο έστω τρόπο να το στηρίξεις να φυσάει την επιφάνεια..
- Το βάζεις (αν λείπεις) και στο χρονοδιακόπτη της λάμπας σου - η σε ξεχωριστό χρονοδιακόπτη ακόμα καλύτερα, και είσαι έτοιμος!

Μερικές φορές, κάποιες παρουσιάσεις σύνθετων κατασκευών, μας αποθαρρύνουν να κάνουμε κάτι που στην ουσία είναι απλούστατο!
(βλ. DIY διάχυση για CO2, καπάκια με πολλά ανεμιστηράκια, Eliwell, συστήματα για αρτέμια, κ.τ.λ.)
Προφανώς δε θέλω να θίξω τις κατασκευές, που ξέρετε πόσο θαυμάζω, αλλά για περιπτώσεις έλλειψης χρόνου, ή "δεν πιάνει το χέρι μου", κ.τ.λ., υπάρχουν πάντα απλούστατες και εύκολες λύσεις..
Άμα βάλω φορτιστή που δίνει λιγότερα volt(μέχρι 5,7 βρήκα κινητού) θα γίνει τίποτα? Βρήκα ένα ανεμηστηράκι intel αχρησιμοποίητο 12volt...
-------------------------
Επίσης λέει 0,28Α το ανεμιστηράκι και ο φορτιστής 350mA... Δεν κάνει?
-------------------------
Ωρε guys ρίξτε καμιά ιδέα γιατί άυριο πάω να πάρω πλέξι για το καπάκι και θα κάτσω να φτιάξω το ανεμιστηράκι... Το πρόβλημα είναι μεγάλο έχει αλλάξει η συμπεριφορά του μονομάχου μου και εγώ συνέχεια τον αγχώνω με τις αλλαγές του νερού...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nashty11 : 30-05-08 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01642 seconds with 10 queries