Παράθεση:
Αυτό, θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει είτε γιατί το έχουν αγοράσει ακριβά και κατόπιν έπεσε η τιμή και ίσως να μη το ξέρουν, είτε γιατί είναι δεμένοι συναισθηματικά μαζί του και πιστεύουν ότι αξίζει παραπάνω κ.λ.π
Σε αυτές τις περιπτώσεις δε θα πρέπει να ενημερώσει κάποιος αν όχι ο mod? γιατί ένα από τα δύο πράγματα θα συμβούν: ή δε θα το πουλήσει τελικά, ή θα τη κάποιος άσχετος.
|
αν οντως γινεται γιαυτο φιλε μου η παρατηρηση απο καποιον για να θυμισει κατι που ξεχασε η αγνοησε ο αλλος σε σχεση με την τιμη τοτε μπορει να γινει διαμεσου πμ οχι με τη
μορφη της δημοσιας παρατηρησης με καχυποπτο βλεμα η ειρωνιας οπως γινεται συνεχως ακομα και εντελως ασκοπα
με αποτελεσμα να υπαρχουν συνεχως διαμαχες και απογοητευσεις και αντι να επικεντρονομαστε σε αυτο που μας ενωνει ολους και ειναι λογος που ειμαστε εδω το χομπι
και παρολαυτα ο πωλητης σε αγνοησει απο εκει και περα ειναι απλα στο χερι του αγοραστη να κανει ερευνα αγορας και να επιλεξει το σωστο προιον γιατι και αυτος που κανει την αγγελια εχει δικαιωματα και ελευθεριες
να πω οτι δεν υπηρχαν ποστ εδω μεσα παντου για τα γκαλαχερ η τα αλλα ακαταλληλα ψαρια να πω οτι δεν γινονταν μαζικες δεν υπηρχαν λινκ απο ολα τα eshop και σχολια να πω οτι δεν υπηρχαν οι προσφορες απο τα μαγαζια οκ ! στα χερια του αγοραστη ειναι εδω μεσα ολες οι πληροφοριες λοιπον και οφειλει και αυτος να κανει ερευνα αγορας δεν θα τον πιασουμε απο το χερακι να του πουμε αυτη ειναι καλη αγγελια αυτη οχι
εγω αντιθετα θα εβρισκα καλλη την ιδεα με αιτημα του πωλητη η αγγελια να μπορει να κλειδωθει απο το μοντ και οποιος θελει κατι με πμ η ελευθερια αυτη νομιζω δικαιωματικα πρεπει να ανηκει στον πωλητη
εκνευριζομαι πραγματικα γιατι εχουμε φτασει να κατηγορουμε και απο πανω mod που κανουν αριστα τη δουλεια τους ελεος
εχω την εντυπωση οτι γενικα σε ολα τα forum οποιουδηποτε ενδιαφεροντος η δουλεια του μοντ στις αγγελιες δεν ειναι να βαζει μια σταμπα σε καθε αγγελια κακη η καλλη