Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #50  
Παλιά 27-05-08, 07:18
Το avatar του χρήστη netblues
netblues Ο χρήστης netblues δεν είναι συνδεδεμένος
Nada
 
Εγγραφή: 02-05-2004
Περιοχή: ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Μηνύματα: 6.302
Προεπιλογή

Αφηνωντας στην ακρη τις περιπτωσεις των αρχαριων που ξαναρωτανε τα ιδια, υπαρχουν χοντρα τρεις αλλες κατηγοριες που συχνοτατα εξελισσονται σε προβληματα.

1. Οι πλακιτσες. Ισχυει οτι μεταξυ γνωστων μπορουμε να λεμε οτι θελουμε, αλλα απο την αλλη οταν το διαβαζουν κιαλλοι που μπορει να ανηκουν σε πιο ειδικες κοινωνικες ομαδες τοτε δημιουργειται προβλημα. πχ αν καποιος αρχισει να λεει ανεκδοτα με εβραιους, ποντιους, gay, ξανθιες κλπ ολο και καποιος θα βρεθει να παρεξηγηθει.
Και ας πουμε οτι τα ανεκδοτα απλα απαιτουν μια καλη δοση χιουμορ, ομως απο καποιο σημειο και μετα το πραγμα ξεφευγει. ΠΧ.. απο ενα ανεκδοτο για ξανθιες ευκολα φτανουμε να μιλαμε υποτιμητικα για γυναικες... Μεχρι καποια να τα παρει στο κρανιο και να αρχισει τα pm στους mods.
Εδω ισχυει γενικοτερα αν την πλακα που κανουμε θα την καναμε μπροστα στη γιαγια/πεθερα/γυναικα/συντροφο/μανα/εργοδοτη/γειτονα...κλπ
Αν η απαντηση ειναι οχι τοτε το ποστ ειναι υποψηφιο για σβου.

2. Θεματα εντελως ασχετα, και συνηθως ειδικου ενδιαφεροντος. πχ εμβολια, θρησκευτικα- πολιτικα θεματα, και γενικοτερα θεματα που δεν αγγιζουν το αντικειμενο του φορουμ. Επειδη εδω ειναι πολυ ευκολο να πλατιασουμε απιστευτα, και το συγκεκριμενο φορουμ παραμενει θεματικο και οχι γενικης χρησεως, επιβαλλεται ενας γενικος περιορισμος σε τετοια θεματα.
Και ναι βεβαιως να συζητησουμε για το πχ Ηλιελαιο... αλλα δεν θα το κανουμε και υπομνημα. Ειδικοτερα σε θεματα urban myths, παραπληροφορησης και δοξασιων, ειμαστε λιγο ευαισθητοι.. τι να κανουμε τωρα.. (π.χ. μαγνητακια στη βενζινη..)

3. Φαινομενα μοντερνας οχλοκρατιας. Οταν καποιος κανει κατι στραβό και το παρουν χαμπαρι πολλοι, τοτε αρχιζει ο καθενας να βαζει απο ενα λιθαρακι... Το τελικο αποτελεσμα ομως ειναι ασχημο συνολικα.
Παραδειγμα το χτεσινο thread της φιλης μου νικολ....
Ολοι το ξερουμε τι εχει γινει, αλλα... ΟΧΙ ετσι, δεν ειναι τροπος αυτός. Φυσικα και ειναι πολυ δυσκολο να συγκρατηθει κανεις ,απλα μην εχουτε αποριες γιατι μετα πεφτει σβου και lock....(συμπεριλαμβανομενων και των δικων μου ποστ)

Με την ευκαιρια, για τα περι δημοκρατικοτητας, ελευθεριας του λογου και αλλα τετοια που ακουγονται κατα καιρους, να θυμισω οτι εδω δεν ειναι η οδος πανεπιστημιου και οποιος θελει διαδηλωνει κανοντας τα ολα μπαχαλο.
Δοξα τω Θεω τοσα blog υπαρχουν γυρω γυρω, ο καθενας μπορει να ανοιξει ενα και να βγαλει το αχτι του...
Στην τελική κανενα δεν υποχρεωσαμε να γραφει ή να διαβαζει αυτά που λεμε. Ας μην μας κανει και αυτος το ιδιο.Τελικος κριτης ειναι το συνολο, που αν δεν του αρεσει θα φυγει....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 27-05-08 στις 08:34
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02016 seconds with 10 queries