Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-05-08, 15:02
Το avatar του χρήστη Pleco
Pleco Ο χρήστης Pleco δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alexinio Εμφάνιση μηνυμάτων
Ούτε ότο ούτε sae.
Ψάρια που πρέπει να ζουν σε ομάδες...και φυσικά μια ομάδα των5-6ατόμων δεν είναι κατάλληλη για ένα ενυδρείο 45 λίτρων.
Βάλε zebra snails τα οποία ούτε αναπαράγονται και είναι φοβεροί καθαριστές άλγης.
Τα apple snail δεν πεθαίνουν τόσο γρήγορα...
Τι σκληρότητες έχεις?
Εννοείς υποθέτω πως τα zebra snails αντέχουν περισσότερο... Για να το λες κάτι θα ξέρεις , πάντως στο δεύτερό μου ενυδρείο , το μεγαλύτερο(100 λτρ) , έχω εδώ και αρκετό καιρό 3 apple snails και 1 zebra . Ξεκίνησα με 4 apple και 2 zebra . Είναι αλήθεια ότι πρώτα πέθανε το apple , αλλά και για το ένα zebra απλά πέρασε περισσότερος χρόνος. Ελπίζω αυτή η σύνθεση που ήδη πάει καλύτερα να είναι μακροβιότερη... Στο 100λιτρο όμως έχω και 2 ancistrus. Όσο για το ph , δεν έχω τεστ. Έχω τεστ και μετρούσα ΝΟ2, Ν03 και αμμωνια(ΝΗ2 αν το γράφω σωστά).
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από westie Εμφάνιση μηνυμάτων
Βάλε και apple και zebra.Θα έχεις και αναπαραγωγή απο τα apple αλλα και πολυ καλο καθαρισμό απο zebra.
Αν δεν κάνω λάθος τα λίτρα είναι περιοριστικά όχι μόνο για το πόσα ψάρια μπορείς να βάλεις , αλλά και για τα σαλιγκάρια ,τις γαρίδες κλπ. Αν έχω καταλάβει καλά όσα διαβάζω , μέχρι 2 apple snails μπορώ να βάλω στο φορτωμένο από τα γκαπάκια μου ενυδρειάκι , κι ας ελέγχω τον πληθυσμό.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pleco : 25-05-08 στις 15:02 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01552 seconds with 10 queries