Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από westie
|
Παράθεση:
Αυτό ήταν ασχετο αλλά αφού είναι έγκλημα γιατί να μην το δημοσιεύσω.Έτσι μου'ρχεται να πω και ποιο είναι το μαγαζί και να μην ξαναγωράσει τίποτα κανείς απο κει.
|
Και ποιός είσαι ο Τριανταφυλλόπουλος για να δημοσιεύσεις το "έγκλημα" αυτού το φοβερού πετσοπά? Ή μήπως σου είπε κανείς οτι εδώ είναι το δελτίο ειδήσεων του Star? Και μιας και θέλω να πάρω μερικά χρυσόψαρα δε μου λες ποιος είναι για να πάρω απ'αυτόν γιατί λίγες φορές βλέπω ενυδρεία τόσο καθαρά όσο αυτό σε πετσόπ! Τώρα μάλλον θα πρέπει να σου ζητήσει και συγνώμη που δεν είχε ξεχωριστό ενυδρείο 150 λίτρων με φυτά και υπόστρωμμα για κάθε 2-3 χρυσόψαρα ξεχωριστά! Πραγματικά απο την εικόνα που βλέπω θέλω να τον κάνω πετσοπά μου χωρίς να κάνω καθόλου πλάκα...!
Πέρα απο κει θα συμφωνίσω απόλυτα με τον crazy και θα σου πω οτι 1. πρέπει να καταλλήξεις κάπου, 2. να ξέρεις πως δεν είναι ανάγκη να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις κανέναν με τις "επιλογές" σου και τις δήθεν ελευθερίες που σκοπεύεις να δώσεις στα ψάρια σου, 3. δε χρειάζεται κάθε φορά που "αποφασίζεις" για κάτι να δίνεις ολόκληρη αναφορά γι'αυτό(και να πω οτι θα το κρατούσες κιόλας να λεγα οκ!), ό,τι κάνεις θα φανεί στη παρουσίαση του ενυδρείου σου στο τέλος και 4.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SEARCH!!!
Σε περίπτωση που δε ξέρεις πως γίνεται είναι πάνω δεξιά εκεί που λέει "αναζήτηση" , πατάς πάνω ένα αρριστερό κλίκ και σου ανοίγει ένα παραθυράκι, γράφεις μέσα στο κουτάκι λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτό που ψάχνεις και πατάς ένα αρριστερό κλίκ στην επιλογή "πάμε" . Έτσι μπορείς να βρίσκεις μόνος σου αυτό που ψάχνεις όπως κάνουμε όλοι μας, αφού αποκλείεται να μην έχει ξανα συζητηθεί και να σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις
ΣΕ ΚΑΘΕ ποστ σου, παρα μόνο όταν χρειάζεσαι βοήθεια
πραγματικά, μιας και έτσι όπως το πας δε γίνεσαι απλά ενοχλητικός όπως λες, γίνεσαι ανυπόφορος!!!
Απορώ πως γίνεται να σου λένε όλοι τόσα και εσύ να συνεχίζεις με το ίδιο βιολί, τόσο δύσκολο σου είναι να κατανοήσεις κάποια απλά πράγματα? Δε μιλάω για ενυδρειακά(μιας και αυτά δε τα κατανοείς επειδή δε κάθεσαι απο μόνος σου να διαβάσεις 5 στοιχειώδη πράγματα, με ζωντανό παράδειγμα ένα ολόκληρο τρισέλιδο θέμα σου χωρίς να έχεις απορροφήσει τίποτα) αλλά καθαρά ηθικά...