Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-05-08, 14:38
Το avatar του χρήστη Σπύρος Μ
Σπύρος Μ Ο χρήστης Σπύρος Μ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αιγαλεω
Προεπιλογή

Tα ενυδρεία τα μικρά δεν τα λειτουργώ γιατί δεν χωράει εκεί κανένα ψάρι.Πήγα σε ένα γειτονικό μαγαζί και θα μου το φέρουν σε 20 μέρες.Τα ψάρια θα τα βάλω μετά απο τους 3 μήνες γιατί θα λείπω τόσους μήνες για το καλοκαίρι και τς αλλαγές θα τις κάνουν ι γονείς μου.Θέλω να ασχοληθώ περισσοτερο με τα φυτά και τα ξύλα.Θέλω να φτιάξω εναν καλό βιοτοπο.Παρείγγειλα και τα πρώτα ξύλα mopani που θα μπουν πίσω γιατί θα είναι μεγαλούτσικα.Στο 96λιτρο θα μπουν τα guppies.
-------------------------
Λοιπόν αφού παρήγκειλα τα πάντα για τα pulcher που θα πάρω και έκλισε η συμφωνία για το ποιος θα πάρει τα άλλα ψάρια που έμειναν το 96λιτρο αποφασήστηκε να γίνει μονο με ζωοτόκα.Ζωοτόκα μόνο γκάπι μου αρέσουν και γι'αυτό κάποιος φίλος το Σάββατο θα μου στείλει 7{1m,3f και τα 3 μωρά τους}.Να βάλω κι άλλα ή θα γεμίσει με τις γέννες;Ευχαριστω για τη βοήθεια απο ολους σας και αν και ξέρω πως γίνομαι ενοχλητικός κάθε μέρα με την βοήθειά σας μια μέρα θα γίνω άξιος ενειδριόφιλος.

Thanks for all

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 21-05-08 στις 14:38 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01273 seconds with 10 queries