σε κανενα απολυτος σημειο δεν ειχα σκοπο να αναφερθω προσωπικα σε εσενα φιλε μου εστω και αν εδωσα αυτη την εντυπωση που νομιζω οτι δεν την εδωσα
παντα προσπαθω να στηριζω τα επιχειρηματα μου και οχι να κανω επιθεση στον αλλον η να περιευτολογω για να κερδισω τις εντυπωσεις ετσι..
Παράθεση:
Ενας αρχαριος στα ενυδρειακα μπορει να ειναι πολυ εμπειρος στη χρηση του υπολογιστη, αν δεν το εχεις σκεφτει.
|
αυτο ακριβως λεω το να ξερεις οτι σε ενα forum μπορει να μπει ο οποιοσδηποτε και να πουλησει κατι ειναι υπολογιστικη γνωση οχι ενυδρειακη γνωση οποτε παω παλι εδω
Παράθεση:
δεν καταλαβαινω ο αρχαριος ειναι τοσο εξοικιωμενος με το pc ωστε να κανει αμεσα αγορες απο το ebay και δεν καταλαβαινει πως σε ενα forum ο οποιος δηποτε μπορει να γραφτει πανευκολα σε 5 λεπτα και να πουλησει οτιδηποτε ωστε να κατηγορισει το forum?δεν νομιζω οτι τους περνει ολους η μπαλα..
|
Παράθεση:
Αλλιως αν νομιζεις οτι υπαρχει περιπτωση να εκνευριστεις τελειωνουμε την κουβεντα μας εδω.
|
υπομονη εχω αρκετη αλλα το να ξεσκιζεις την κουβεντα σε ενα τοπικ δεν εχει ουσια πιστευω και οι δυο μας καταλαβαμε τι θελει να πει ο αλλος οποτε ας το σταματησουμε εδω αχτη το χω μια φορα να μην το ξεσκισω γιατι με προκαλεις τωρα ε?