Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #79  
Παλιά 07-05-08, 08:54
Το avatar του χρήστη lucy
lucy Ο χρήστης lucy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 27-01-2007
Περιοχή: Δράμα
Μηνύματα: 1.993
Προεπιλογή

Μανώλη δεν το σκέφτηκα να κάνω τεστ αμμωνίας! Μόλις πάω σπίτι ...
Ξέρεις όμως τι έκανα;;;;;;;;;;.........................

Κι όμως το έκανα!!! Έβαλα φίλτρο δεν άντεξα!!!

Πήρα μπλε σφουγγάρι, με διαστάσεις ... νομίζω 10χ10 και λίγα εκατοστά ψηλότερο από το νερό. Άνοιξα μια τετράγωνη τρύπα και έβαλα μέσα τον κυκλοφορητή από το φίλτρο. Έβαλα το σφουγγάρι με εκνευριστικά αργή κίνηση στο νερό, για να μην δημιουργήσω πολλά προβλήματα. Η τρύπα είναι μέσα στο νερό. Η έξοδος του κυκλοφορητή είναι μέσα στην τρύπα, και με την λίγη δύναμη που βγαίνει, ίσα που κάνει το νερό να κινείτε μπροστά στο σφουγγάρι.

Έριξα τροφή από την σκόνη, αφού την έτριψα με τα δάχτυλα να γίνει ακόμα πιο ... σκόνη. Είδα τα μωρά να πλησιάζουν με ενδιαφέρον τους κόκκους σκόνης που έπλεαν και να τους επιτίθενται!!!!!
Κάθισα πολύ ώρα και παρακολουθούσα. Δεν τα είδα να ενοχλούνται από την απειροελάχιστη ροή και κολυμπούσαν χωρίς κόπο.
Αυτό όμως που με ανησύχησε ήταν που έβγαζαν την τροφή αμέσως μετά που την άρπαζαν!!! Δηλαδή τόσες μέρες που τα έβλεπα να τσιμπάνε κόκκους αυτά τους ξαναβγάζανε κι εγώ νόμιζα ότι τρέφονταν κανονικά;;;

Αρτέμια εξακολουθώ να μην βρίσκω, και από τα πετ μ' έχουν στο "σήμερα αύριο έρχονται"!

Μέσα στην απελπισία μου και αφού τα μισά ψαράκια είναι με το κεφάλι προς τα κάτω πήρα ένα κομμάτι μοπάνι με βρυόφυτα και φουλ στην τριχοειδή άλγη που είχα σε μέρος (με φίλτρο) που το χτυπά ο ήλιος. Το έβαλα κι αυτό μέσα και λέω: ή που θα πεθάνουν όλα μαζί ή θα τραφούν και θα ζήσουν μέχρι να έρθει η αρτέμια! Σε λίγη ώρα μαζεύτηκαν αρκετά εκεί αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν βρήκανε κάτι να φάνε!

.... για πείτε μου ... τα σχόλιά σας ...
__________________

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει
[B]Helen Keller

[
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01882 seconds with 10 queries