Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-05-08, 03:27
Το avatar του χρήστη Apollwnas
Apollwnas Ο χρήστης Apollwnas δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πειραιας
Προεπιλογή

Τελικα πηγα σε ενα πετ και πηρα το seachem iron,(εντωμεταξυ ενα φυλλο μιας ανουμπιας πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο απο κιτρινο χρμα καφε μεχρι που εξαυλωθηκε!).Τωρα με το συγκεκριμενο σκευασμα τι να κανω πανω λεει 5 ml στα 200l,μεχρι εδω καλα αλλα καθε ποτε ?Στο μαγαζι μου ειπε να ριχνω καθε 3 μερες και σε κανα 10 ημερο θα ειμαι ενταξει.Απο κει και περα ξαναριχνω για να προλαβω τετοιες καταστασεις ??
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Apollwnas Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικα πηγα σε ενα πετ και πηρα το seachem iron,(εντωμεταξυ ενα φυλλο μιας ανουμπιας πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο απο κιτρινο χρμα καφε μεχρι που εξαυλωθηκε!).Τωρα με το συγκεκριμενο σκευασμα τι να κανω πανω λεει 5 ml στα 200l,μεχρι εδω καλα αλλα καθε ποτε ?Στο μαγαζι μου ειπε να ριχνω καθε 3 μερες και σε κανα 10 ημερο θα ειμαι ενταξει.Απο κει και περα ξαναριχνω για να προλαβω τετοιες καταστασεις ??
Τις ανουμπιες τις εδεσα πανω σε ξυλα οπως μου ειπατε!Γιαυτο το λογο δνε πηρα και ταμπλετες λιπασματος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apollwnas : 03-05-08 στις 03:27 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01294 seconds with 10 queries