Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-04-08, 01:02
Το avatar του χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980
ΑΝΤΩΝΗΣ1980 Ο χρήστης ΑΝΤΩΝΗΣ1980 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: KOMOTHNH
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην ΑΝΤΩΝΗΣ1980
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannio1976 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ευχαρισστω πολυ αλλα σημερα αγορασα ενα μεγαλυτερο ενυδρειο 26 λιτρων με ολα τα απαρετητα λαμπες φιλτρα θερμοστατη και θα ηθελα την γνωμη σας ποσους βαθμους να ειναι το νερο εγω το εβαλα στους 26 απο οτι ειδα το φιλτρο ειναι ενσωματομενο με 2 σφουγγαρακια ανθρακα και μακαρονι εχει και λαμπα και στο πετ σοπ μου ειπαν 5-6 ωρες αναμα απο το μεσημερι και μετα ενω εγω ειδα στο φορουμ 10-12 το νερο δεν αναταρασει την επιφανεια αλλα της δινει μια ελαφρα κικλικη κινηση οταν το νερο βγαινει μετα τον καθαρισμο του ειπαρχει προβλημα με την φωλια του η με τον ειδιο τον μονομαχο;ελπιζω να μην σας ζαλισα ευχαριστω!!!
-------------------------
ξεχασα εβαλα και μια ριζα με 2 ανουμπιες και αλαξε προς το καλητερο αυτες οταν μεγαλωσουν κλαδευονται;
ο ανθρακας δεν σου χρειαζετε παρα μονο μετα απο θεραπεια( μακρυα απο δω) ωστε να κατακρατησει τα χημικα υπολειματα οποτε βγαλτον και βαλε σφουγγαρι. ο φωτισμος εξαρταται απο τα φυτα οποτε με τις ανουμπιες που εχεις εισαι μια χαρα. στις 10 ωρες εισαι οκ. ο μονομαχος σου μπορει να κανει φωλια αλλα τα αυγα που θα τα βρει?? οποτε και αν κανει φωλια μην στεναχωριεσαι που την χαλαει το φιλτρο σου.
-------------------------
οι ανουμπιες μεγαλωνουν αργα οποτε θα αργησεις να κλαδεψεις. Παντως για να την κλαδεψεις με ενα ψαλιδι κοβεις το φυτο οπου θελεις αρκει να εχει καθε μερος λιγα φυλλα και μερικα ριζιδια και εχεις καινουργια φυτα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 22-04-08 στις 01:02 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01329 seconds with 10 queries