Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-04-08, 10:21
Το avatar του χρήστη s-vitzi
s-vitzi Ο χρήστης s-vitzi δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα-Αγιοι Αναργυροι
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην s-vitzi
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από olshka Εμφάνιση μηνυμάτων
Θελω αυτα:
10-15 neon
5-6 corydoras (paleatus ή panda)
2-3 sae
και καποιο μικροσωμο γλυφτη
Μπορει καποιος να μου δωσει μια ιδεα?
Τι αλλο θα ταιριαζε με αυτα τα ψαρακια?
-------------------------
(Ισως ενα ζευγαρι απο αυτα εδω:http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm. Βεβαια με αυτα μαλλον ξεχνας τα corydoras,λογω πιθανου κυνηγητου,αλλα θα σε ανταμειψουν..,Κατα την ταπεινη μου αποψη,ειναι και πιο ευκολα απο τα ramirezi)

Χωρις να αφαιρεσουμε κατι απο αυτα, γινεται?? Δε μπορει, τοσες χιλιαδες ψαρια, ολο και καποιο θα ταιριαζει με τη συγκεκριμενη ομαδα.
Please καποιος που ξερει ας βοηθησει, δε θελω να υποφερουν τα ψαρακια μου με λαθος συγκατοικους...
Επειδη κι εγω (μονο) απο την εστω μικρη μου εμπειρια μιλαω,ειχα το ζευγαρι τα kribensis,4 corydoras sterbai,8 cardinal,2 oto κι ενα Dekeyseria Brachyura συν 5-6 γαριδες.Μολις εβαλα λοιπον το ζευγαρι ατο 120αρι,δεν περασε ουτε 24ωρο κι εσκαβαν φωλιες ενω ειχαν παρει τρελλα χρωματα...Κατ αρχην οι γαριδες εξαφανιστηκαν εν μια νυκτι...
Οταν πλεον γεννησαν,τσαμπουκαλευοντουσαν με τα cory,ton pleco,τα cardinal,με τη ριζα,με τους echinodorus
Μιλαμε για κυνηγητο ανελεητο,ευτυχως χωρις δυσαρεστα επακολουθα(εκτος απο τις γαριδες).Να φανταστεις οταν βγαζαν τα μωρα για βοσκη,το κοπαδι οι cardinal ειχαν μαζευτει σε μια γωνια πανω αριστερα ,πισω απο φυτα
Σε καθε περιπτωση περιμενε κι εναν πιο εμπειρο...

Page generated in 0,01441 seconds with 10 queries