Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-08, 14:14
Mikepap Ο χρήστης Mikepap δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Ηρακλειο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madfdg Εμφάνιση μηνυμάτων
Βεβαια αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα , αλλά το βλέπω σαν να παίρνεις ασπιρίνη μήπως και σε πιάσει αργότερα πονοκέφαλος! Το να σου ανεβάσει 10 ppm νιτρικά δεν είναι πρόβλημα!Αν ήμουν στην θέση σου θα τον έκανα εγκατάσταση αφού θα έβλεπα πως δεν μπορώ να κρατήσω με φυσικούς τρόπους (πχ αλλαγές νερού) σε χαμηλά επίπεδα τα νιτρικά μου!Προσωπική άποψη πάντα
Κοιτα, δεν διαφωνώ σε αυτό που λές φίλε μου ούτως ή αλλως δεν το εχω εγκαταστήσει ακόμα και πολύ πιθανο εαν και εφοσον βλέπω ότι με παίρνει και χωρίς αυτό , να μην το βάλω.
Αλήθεια για αλλαγές νερού με -οχι υπερβολές στο ταίσμα -πόσο επι τοις εκατο περίπου λέτε?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madfdg Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή βλέπω πως δεν υπάρχει sump μπορώ να σου πώ τι έκανα εγώ όσον αφορά την μακροάλγη.Είχα μια παγίδα απο plexi στην οποία έκανα αρκετές τρύπες (για κυκλοφορία).μέσα σε αυτήν έβαλα chaeto (thanks mastorator) και την έβαλα μέσα στο ενυδρείο σε σημείο που να μην φαίνεται!Το αποτέλεσμα?? Απο εκεί που είχα περίπου 40 ppm Νιτρικά ,σε συνδυασμό με την αλλαγή skimmer που έκανα μειώθηκαν στα 10!!Να σημειώσω πως ταϊζω ΠΟΛΥ!!!Βέβαια θέλει κάθε 2 εβδομάδες κούρεμα!!

Χμ..δεν τα ξέρω ρε παιδιά κόλπα αυτά , θα τα δούμε όμως στην πορεία οσο θα τα βλέπω και στην πράξη ολα αυτά..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mikepap : 01-04-08 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01456 seconds with 10 queries