Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-08, 21:10
Το avatar του χρήστη Andreas301
Andreas301 Ο χρήστης Andreas301 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orck Εμφάνιση μηνυμάτων
ε
τελικα λεω να βγαλω την μια ροζ και να βαλω μια ακτινικη
Ρόζ ???
Γιατί έχει ροζ ή την άλλαξες ?? Μία warm και μία daylight δεν έχει ;; αυτές της juwel ??
Ιδέα πρώτη: Πάρε μία ροζ (π.χ. arcadia original tropical) και δοκίμασε την είτε με την daylight είτε με την warm.
Ιδέα δεύτερη: Εγώ αν έβαζα ακτινική στη θέση της warm, θα έβαζα μαζί της και μία blue sky (10.000K) στη θέση της daylight.
Και τα δύο παραπάνω τα έχω δοκιμάσει. Προτιμώ την πρώτη.

Πάντως έχεις δίκιο σχετικά με τα καινούργια highlight φωτιστικά. Για αφρικάνες είναι too too much. Αν μπορέσεις να κλείσεις με καποιο τρόπο τη μία πες το και σε μας !!!

Στο δικό μου, που όμως ευτυχώς είναι παλιό άρα δεν έχει highlight, έχω τον εξής συνδυασμό που με ικανοποιεί πολύ ως αποτέλεσμα:
λάμπες arcadia στο φωτιστικό: μία freshwater μπροστά, μία original tropical πίσω. Τελευταία, πίσω στην κόντρα κάθεται μία 38watt marine daylight της arcadia (10.000K), που ανάβει για ένα "μεσημεριανό" τρίωρο. Για το χάραμα και το σούρουπο ανάβουν διαδοχικά δύο ακτινικές (που βρίσκονται ακόμη πιο πίσω στην κόντρα) των 15 watt. Όταν σβήσουν όλες, αργά το βράδυ για ένα δίωρο είναι αναμμένη μία μπλε καθοδικού σωλήνα (η γνωστή). Για 10 ώρες πάντως δεν υπάρχει τίποτα αναμμένο. Ίσως όλα αυτά σου δώσουν κάποιες ιδέες.

Φωτογραφίες και video από τα ενυδρεία μου

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01314 seconds with 10 queries