Το σκεφτομουν και εγω ετσι αλλα αλλαξα γνωμη γιατι οσο αγοραζουμε ψαρια απο τα ποτηρακια, δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.
Αν δουν τα μαγαζια οτι δεν πουλιουνται μπορει να το σκεφτουν.
Εγω το μονο που μπορω και κανω απο μονος μου ειναι οταν μπαινω στα πετσοπ να ζηταω να δω μονομαχους και αν ειναι σε ποτηρια, δηλωνω την διαφωνια μου (ηρεμα και αξιοπρεπως) αλλα με τροπο που να με ακουνε οι αλλοι πελατες και την "κανω" με ελαφρα, αφηνοντας και ολα τα αλλα ψωνια που εχω κανει.
Γιατι τα λεφτα δεν βγαινουν απο τα ψαρια αλλα απο τα παρελκομενα.
Αν δει ο μαγαζατορας να μενουν τα προιοντα στα ραφια, το σκεφτεται λιγο παραπανω καθε φορα.
Συμφωνουμε απολυτα φιλε μου,αλλα κατι μου λεει οτι αυτο θα αλλαξει πολυ δυσκολα!Εκτος αυτου, μονομαχους σε ενυδρεια, εχοντας γυρισει αρκετα μαγαζια στην Αθηνα,εχω δει μονο σε ενα στα βορεια προαστια!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ αν δεν μπορεις να προετοιμαζεις νερο μη το μαλακωσεις ουτε στο ενυδρειο.
Δυστυχως ο χρονος μου ειναι πολυ περιοισμενος. και αν λαβεις υποψη οτι αυτο ειναι ενα απο τα τρια ενυδρεια (το μικροτερο)και το οτι σε λιγο καιρο με τον ερχομο της κορουλας μου θα ειναι ακομα πιο περιορισμενος,κραταω το συμπερασμα σου και συνεχιζω με την ρουτινα που ειχα μεχρι τωρα!
|